Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Dit is hoe je favoriete, levensechte speelgoed nieuwe vrienden zal maken op de Disney Wish

mei 21, 2021 349
Kinderen zullen een bad vol plezier hebben in de Toy Story Splash Zone, een waterspeeltuin waar Woody, Buzz en vrienden op een schattige manier worden nagebootst als levensechte rubberen badspeeltjes die bewegen en water spuiten wanneer de kinderen maar willen. Deze concept art geeft je een blik achter de schermen van welke personages er te zien zullen zijn in deze fantastische nieuwe ruimte.

Deze plonszone met badkuipthema is geïnspireerd door de Disney- en Pixar-short "Partysaurus Rex" en zal het Oude Westen van Woody's Roundup combineren met de intergalactische wereld van Buzz Lightyear, met twee glijbanen op peutergrootte en popjets, geisers en bubbelbaden in overvloed.

Om de spetterende capriolen compleet te maken, kan iedereen in de familie genieten van een ritje in Slide-a-saurus Rex - een dubbele waterglijbaan die de gasten met de rest van het speelgoed "door de afvoer" laat storten wanneer de metaforische badkuip overloopt.

Andere kenmerken van dit speelse zwembadgebied zijn Trixie's Falls - een plodderbadje met een kleine fontein en waterval - en Wheezy's Freezies, een smoothiebar waar verfrissende fruitmengsels worden geserveerd voor de perfecte afkoeling.De iconische vrienden van Toy Story zijn geen onbekenden voor Disney Cruise Line gasten. Of je nu met hen hebt gedanst op de levendige Pixar Pals Party, hen vriendschap hebt zien vieren op het podium in het Walt Disney Theater of naast hen hebt gespeeld in Andy's Room in Disney's Oceaneer Club, de kans is groot dat je een van onze schepen hebt verlaten terwijl je dat o zo populaire deuntje neuriede: "You've Got a Friend in Me." Nu, de Toy Story pret gaat verder nu de Disney Cruise Line vloot uitbreidt.

Bron Disney Parks Blog

Vraag nu gratis een prijsofferte voor een Disney Cruise via: www.cruisereizen.nl 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op vrijdag 21 mei 2021 09:14