Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

‘Frozen’ Fun wacht gezinnen op aan boord van de Disney Wish

mei 26, 2021 234
De Disney Wish zal meer Disney-verhalen en -personages tot leven brengen dan ooit tevoren.

Arendelle: A Frozen Dining Adventure
Arendelle: A Frozen Dining Adventure is Disney's eerste theaterdinerervaring in "Frozen" thema en we zijn zo enthousiast om gasten op de Disney Wish uit te nodigen in het kasteel van Arendelle voor een koninklijk verlovingsfeest voor koningin Anna en Kristoff!

Het verhaal gaat verder waar Walt Disney Animation Studios' "Frozen 2" is gestopt. Elsa en Olaf zullen het feest organiseren met catering verzorgd door de "Hearty Party Planning Service... and Sauna" van hun vriend Oaken en live entertainment door "lokale" muzikanten die gespecialiseerd zijn in Scandinavische vertolkingen van bekende "Frozen" liedjes.

Ontworpen in de stijl van een theater-in-een-ronde, is deze speciaal gebouwde entertainment locatie ontworpen om het verhaal tot leven te brengen, met eettafels gesitueerd rond een klein centraal podium en alle theatrale toeters en bellen. Onzichtbare glasvezels in het plafond toveren Elsa's ijzige magie tevoorschijn en panoramische ramen transformeren van realtime oceaanzicht tot de kleurrijke dansende lichten van de Aurora Borealis.

Tijdens de hele maaltijd zullen de gasten genieten van live muzikale optredens van deze geliefde personages en krijgen ze zelfs de kans om deel te nemen aan de festiviteiten met leuke tafelambachten, hilarische meezingers en een grote finale die iedereen in het publiek op de been zal brengen. Het unieke menu van Arendelle: A Frozen Dining Adventure combineert traditionele smaken en ingrediënten uit Scandinavië met moderne, gezinsvriendelijke gerechten. Oh, en vergeet het dessert niet, waar een van Anna's favoriete gerechten - chocolade - op het menu staat!

Anna en Elsa’s Sommerhus
Disney's Oceaneer Club op de Disney Wish zal de thuisbasis zijn van Fairytale Hall, een koninklijk trio van activiteitenkamers waar kinderen deel zullen worden van het verhaal op drie unieke manieren. In een van deze kamers, Anna en Elsa's Sommerhus, kunnen kinderen hun nieuwe ijzige krachten testen tijdens "Frozen Fun", een reeks spelletjes die op gebaren gebaseerd zijn en die worden georganiseerd door niemand minder dan de favoriete sneeuwman van iedereen, Olaf! Kinderen kunnen sneeuwbalgevechten houden met vriendelijke trollen, op jacht gaan naar de ondeugende Snowgies - en je weet maar nooit wie er langskomt om mee te doen aan de "Frozen" pret!

“Frozen” Fun op de vloot
Er zijn vele andere manieren waarop onze gasten "Frozen" kunnen vieren op de Disney Cruise Line vloot. Op de Disney Wonder en Disney Fantasy, is er "Frozen, A Musical Spectacular", een originele Broadway-stijl podiumshow die het boeiende avontuur van Anna en Elsa volgt als ze beginnen aan een reis om de betekenis van zusterschap, innerlijke kracht en ware liefde te ontdekken.


Gasten kunnen een hele dag "Frozen" plezier ervaren op bepaalde zomerafvaarten van de Disney Wonder en de Disney Magic. De dag begint met een winter wonderland makeover van het atrium van het schip, gevolgd door meet-and-greets met de personages, speciale activiteiten, een Scandinavisch geïnspireerd menu tijdens het diner en een dekfeest om de dag af te sluiten met Anna, Elsa en Kristoff!  


De Disney Wonder beschikt ook over een one-of-a-kind ruimte voor kinderen van 3 tot 12 jaar genaamd "Frozen Adventures," waar kinderen zich kunnen voorbereiden op een koninklijke kroning in "Frozen Adventures," gevolgd door een zomerse sing-along en spelletjes met Olaf.

De "Frozen" pret op Disney Cruise Line is niet beperkt tot pret aan boord - op Castaway Cay, Disney's privé-eilandparadijs op de Bahama's, serveert de op Olaf geïnspireerde dranklocatie Summertime Freeze speciale niet-alcoholische bevroren drankjes in souvenirbekers. Alleen Disney Cruise Line gasten kunnen afkoelen met creatieve menu-items geïnspireerd door "Frozen", zoals "Olaf's Flurry Freeze" en "Sven's Carrot Delight."
Over Olaf gesproken, hij is niet de enige die van de zomer houdt! Ik ook, en de zomer van 2022 en het debuut van de Disney Wish kan niet snel genoeg komen.

Vraag nu gratis een prijsofferte voor een Disney Cruise via: www.cruisereizen.nl 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)