Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Gloednieuwe ervaringen voor volwassenen (spa, salon en nightlife) komen naar de Disney Wish

augustus 02, 2021 351
Er ligt meer magie in het verschiet voor Disney Cruise Line gasten van 18 jaar en ouder volgende zomer!

Volwassenen worden verwend aan boord van de Disney Wish, die doelbewust is ontworpen met de vakantiebehoeften van volwassenen in gedachten - inclusief meer ontspanning, meer variatie, meer toegankelijkheid en meer storytelling dan ooit tevoren!
Hier zijn de hoogtepunten van de grote onthulling:
•    Disney Cruise Line's allereerste openluchtspa, compleet met bubbelbaden, ligstoelen en veel ruimte voor yogasessies in de open lucht.
•    Untangled Salon en Hook’s Barbery, onze eerste op zichzelf staande kapsalon- en barbershopervaringen, elk geïnspireerd op een klassieke Walt Disney Animation Studios-film.
•    Drie nieuwe luxe bars en lounges, nu met meer storytelling en verspreid over de andere ontmoetingsplaatsen van het schip voor een meer flexibele, free-flow ervaring.

Bekijk de laatste video in onze "Designing the Disney Wish" serie voor een betere kijk op de betovering die we petto hebben voor volwassenen aan boord van ons nieuwste schip, lees dan verder voor meer details over de ervaringen die vandaag zijn aangekondigd.Outdoor Oasis bij Senses Spa
Voor de eerste keer aan boord van een Disney-schip, zal Senses Spa beschikken over een speciale ontspanningsruimte in de open lucht! Deze openlucht oase is een gloednieuwe uitbreiding van onze kenmerkende Rainforest ervaring, die opnieuw is bedacht voor de Disney Wish om nog meer manieren te bieden om te ontspannen en te verjongen. Het Rainforest zal de eerste ijs lounge van de vloot introduceren, waardoor gasten thermale therapieën kunnen combineren, wat zowel fysiek welzijn als rust bevordert. Het zal ook favoriete elementen van onze gasten bevatten zoals verwarmde ergonomische ligstoelen; zintuiglijke spa-douches; en sauna, stoom en dry chambers.

Untangled Salon
Bij Untangled Salon kun je je haar los laten (en het laten stylen zoals jij dat wilt) in een lichte en luchtige omgeving die perfect is voor verwennerij. Dit chique, high-end salon is geïnspireerd op Rapunzel en zal worden gehuld in paarse en gouden tinten, versierd met zwevende lantaarnarmaturen en uitgerust met op maat gesneden metalen privacyschermen waarop Rapunzels eigen schilderijen zijn afgebeeld. Eén kant van de ruimte zal zelfs schitteren en gloeien met het gouden licht van een kenmerkende kroonluchter die doet denken aan de iconische bloem die Rapunzels haren hun magische kwaliteiten gaf! Naast kapsels en styling staan in de Untangled Salon ook manicure, pedicure, tanden bleken en huidbehandelingen op het menu.

Hook’s Barbery
Hook's Barbery zal een unieke draai geven aan een traditioneel Europees herenkapsalon, met knippen, scheren, nagel- en huidverzorging. Uitgedost met donker hout, knappe leren stoelen en sierlijke gouden spiegels, zal de ruimte boordevol verhalende details zitten, geïnspireerd door zijn naamgenoot, Kapitein Haak: een ingelegde houten kaart van Nooitgedachtland, een verborgen zakhorloge en - natuurlijk - een haak, om er maar een paar te noemen. Een trio van schijnbaar onopvallende lantaarns zal af en toe tot leven komen met licht- en geluidseffecten om aan te geven dat Tinker Bell van de ene armatuur naar de andere springt.
Hook's Barbery biedt niet alleen kapsalons en kappersdiensten, maar ook de ultieme toost op het piratenleven: een verborgen bar! Deze (niet-zo-geheime) schatkamer met bourbons, vintage whisky en port, gerijpte rum en premium sterke dranken wordt een paradijs voor drankliefhebbers, ideaal voor ontspannen hangouts, romantische date-avonden, proeverijen en speciale avondevenementen.

Keg & Compass
Keg & Compass is een pub die het avontuur en de romantiek van de zee viert, ontworpen in de rustieke architecturale stijl van een Noorse zeemanskamer eind 1800 en geïnspireerd door de rijke folklore van de Noorse zeevaart. Over het hele plafond komt een grootse, fantastische kaart in oude maritieme stijl met, naast andere verwijzingen naar de overlevering van de zee, een eerbetoon aan Disney-personages en verhalen die met de zee te maken hebben. Naast personages als Ursula en Moana (die verschijnen op de geografisch nauwkeurige locaties van hun verhalen), zal de kaart belangrijke plaatsen aanduiden die verband houden met The Walt Disney Company en, meer bepaald, met het ontwerp en de bouw van de Disney Wish.
Deze informele omgeving zal de perfecte plaats zijn om achterover te leunen en live sport, nieuws en belangrijke uitzendingen te bekijken terwijl je een gespecialiseerde selectie van bieren proeft, waaronder drie aangepaste ambachtelijke bieren die exclusief aan boord van de Disney Wish verkrijgbaar zijn, samen met een assortiment van likeuren, wijnen en cocktails.

Nightingale’s
Nightingale's is een verfijnde pianobar geïnspireerd op Assepoesters lyrische vertolking van "Sing Sweet Nightingale" in de film uit 1950, met een uitgebreid menu van heerlijke wijnen, bubbels en handgemaakte cocktails. In dit klassiek moderne interieur met een zacht metallic palet zal de belangrijkste design feature een glinsterende kroonluchter boven de piano zijn - een werveling van parelmoer bubbels en muzieknoten die de melodie van de titelsong weergeven, en die zorgvuldig vervaardigd is uit glinsterend roségoud. Deze levendige lounge zal een thematisch verlengstuk zijn van de sprookjesachtige Grand Hall waar hij uit voortkomt, met grote deuren die de twinkelende deuntjes over het atrium laten uitwaaieren en voorbijgangers uitnodigen om te stoppen en even te blijven.

The Bayou
Als je op zoek bent naar een New Orleans-geïnspireerd moment aan boord van de Disney Wish, wil je vast naar beneden naar The Bayou, een informele lounge met als thema "The Princess and the Frog". Met magnoliabloesems, lelievelden en een baldakijn van flonkerende vuurvliegjes zal deze ruimte het magische moeras oproepen waar Tiana en Naveen hun toevlucht zoeken in de film. Deze centraal gelegen locatie biedt creatieve cocktails, koffiespecialiteiten en beignets in een levendige, sociale sfeer, compleet met live entertainment en muzikale optredens.

Vraag nu gratis een prijsofferte voor een Disney Cruise via: www.cruisereizen.nl 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)