Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Disneyland Resort (VS) zet zijn legendarische comeback in 2022 voort

januari 15, 2022 328
Dit jaar zal de magie in Disneyland Resort terugkeren met veel nieuwigheden, entertainment en shows.

Het Disneyland Resort viert het Jaar van de Tijger met de terugkeer van Lunar New Year in Disney California Adventure Park, van 21 januari tot 13 februari 2022.
Deze multiculturele viering met beperkte duur herdenkt Chinese, Vietnamese en Koreaanse tradities met een vleugje Disney-magie. Nieuwe praalwagen voor 'Mulan's Lunar New Year Procession' heeft Aziatische trommelaars plus rode en gouden lantaarns die gloeien in voorstellingen na zonsondergang.


In de lente van 2022 keert "Disneyland Forever" terug. Dit is een hemelhoge viering gevuld met sprankelende pyrotechnics en meeslepende projecties die gasten omhullen in een adembenemende reis met verrassende speciale effecten. Main Street, U.S.A., en een paar andere plekken in Disneyland worden een magisch canvas als gasten worden meegesleurd in een wereld van dromen, van vliegen boven de Londense skyline met "Peter Pan" tot een dans met King Louie in "The Jungle Book." Het inspirerende slotlied is "Kiss Goodnight."World of Color keert terug naar Disney California Adventure Park in de lente van 2022. Het is een unieke combinatie van muziek, vuur, mist en lasereffecten, met Disney-animatie geprojecteerd op een immens scherm van water, en deze onvergetelijke caleidoscoop van kleur in Disney California Adventure viert de magie en het plezier van Disney en Pixar - allemaal op een opzwepende soundtrack. Het publiek wordt ondergedompeld in enkele favoriete Disney-verhalen met memorabele sequenties van animatie en muziek, waaronder scènes zoals WALL-E en Eva die door de kosmos zweven en Pocahontas die net om de rivierbocht op verkenning gaat.


"Fantasmic!" is al bijna 30 jaar een must-see show in het Disneyland Park en keert terug in de lente van 2022. Disney's langstlopende avondspektakel is een emotionele extravaganza van kleurrijke Disney geanimeerde filmbeelden, gechoreografeerd op een opwindende muzikale score. Het water van de Rivers of America komt tot leven als Mickey Mouse's verbeeldingskracht hem in staat stelt om fantastische gebeurtenissen en beelden te creëren zoals te zien in geliefde Disney-klassiekers als "Fantasia", "The Jungle Book", "The Little Mermaid" en meer.


"Main Street Electrical Parade" zal het Disneyland Park opnieuw verlichten als het terugkeert voor zijn 50e verjaardag in de lente van 2022. Deze spectaculaire optocht van avondmagie en verbeelding zal worden geleid door de iconische float met de trein en het drumstel met Mickey Mouse, Minnie Mouse en Goofy, en zal verlicht zijn: "Disneyland presenteert - Main Street Electrical Parade." De parade brengt vele favorieten van de gasten terug, waaronder Elliot de Draak en praalwagens uit "Alice in Wonderland," "Assepoester" en "Peter Pan." 


Aspirant Superhelden kunnen escapades vol actie ontdekken in Avengers Campus, dat een populaire bestemming blijft in Disney California Adventure. Gasten kunnen webben slingeren zoals Spider-Man op de high-tech attractie, WEB SLINGERS: A Spider-Man Adventure; inventief eten en drinken testen op smaak; of Super Heroes zoals Black Panther, Iron Man, Black Window, Captain America en anderen ontmoeten.


"Tale of the Lion King" in Disney California Adventure Park. Binnenkort in 2022 zal het Fantasyland Theater in Disneyland de thuisbasis worden van "Tale of the Lion King," een fantasierijke bewerking van Disney's "The Lion King". Een hit bij gasten toen het debuteerde in 2019. "Tale of the Lion King" wordt tot leven gebracht door de Storytellers of the Pride Lands, een troep van reizende artiesten die Simba's geliefde en tijdloze reis presenteren in een unieke verhaal-theaterstijl met live muziek en dans.


"Mickey's Mix Magic" keert voor een beperkte tijd terug op 10 januari en zal 's avonds opgevoerd worden in het Disneyland park. State-of-the-art projecties, showverlichting en lasers transformeren Main Street, U.S.A., het kasteel van Doornroosje en de gevel van "it's a small world" in een oogverblindend, high-energy, familiedansfeest vol plezier ter ere van Mickey Mouse, met vuurwerk dat wordt toegevoegd op geselecteerde avonden.


Villains Nite keert in maart terug naar het Disney California Adventure Park. Tijdens Villains Nite kunnen gasten feesten met enkele van Disney's meest ondeugende buitenbeentjes in het Disney California Adventure Park. Deze heerlijk boze evenementen zullen plaatsvinden op twee afzonderlijke avonden in maart 2022, en omvatten The Cauldron, een sluw gemaakte cabaret met een cast van schurkachtige virtuozen die pronken met hun talenten door middel van zang en dans, Ursula's Seaside Sing-a-long, The Underworld Dance Party, speciale foto achtergronden, een aantal van de beroemde snode Disney's friends - of hun trawanten, en nog veel meer. Tickets zijn te koop op Disneyland.com, vanaf 11 januari 2022.


Star Wars Nite keert terug naar het Disneyland Park op drie geselecteerde avonden in mei. Dit Disney After Dark-evenement vindt plaats na de reguliere parkuren en biedt een verbazingwekkend pyrotechnisch spektakel dat de hemel zal verlichten met een vuurwerkshow in Star Wars-thema , March of the First Order met Captain Phasma en haar elite-eenheid van Stormtroopers, een galactisch dansfeest, verschillende Star Wars-personages, gethematiseerde Star Wars-attracties, gethematiseerd Star Wars-eten en traktaties, merchandise, fotomogelijkheden en nog veel meer, plus, vroege toegang tot het Disneyland-park vanaf 18 uur. Tickets zijn te koop op Disneyland.com, vanaf 11 januari 2022.


Sweethearts' Nite keert terug naar het Disneyland Park op geselecteerde avonden in februari 2022. Dit Disney After Dark-evenement vindt plaats na de reguliere parkuren en beschikt over een speciale themavuurwerkshow en projectie-effecten, live entertainment en een dansfeest met een DJ, optredens van favoriete Disney-koppels, themadecor, samen met een aanbod van eten en drinken doorheen het park en vroege toegang tot het Disneyland-park vanaf 17.00 uur. Tickets te koop op Disneyland.com, vanaf 9 december 2021.


Disney California Adventure Food & Wine Festival in het Disney California Adventure Park. Disney California Adventure Food & Wine Festival keert terug van 4 maart tot 26 april 2022, met zijn unieke "tour" van Californische regio's en buurten. Dit festival is een showcase voor heerlijke gerechten, bruisend entertainment, merchandise en zelfs tijd met Chef Goofy. Een twaalftal festivalmarktjes zullen verrukkelijke hapjes en drankjes bieden voor alle smaakpapillen.

Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op zaterdag 15 januari 2022 08:41