Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Mickey's Toontown in Disneyland Park (VS) wordt in 2023 opnieuw vormgegeven met nieuwe ervaringen

januari 15, 2022 430
Een ambitieuze reimagining van Mickey's Toontown in het Disneyland Park in Anaheim, Californië, zal begin 2023 debuteren, naast de nieuwe attractie, Mickey & Minnie's Runaway Railway.

Voortbouwend op de erfenis van Mickey's Toontown, werken Imagineers aan het creëren van een aantal geheel nieuwe ervaringen, zodat gezinnen en jonge kinderen meer mogelijkheden hebben om samen te spelen in het Disneyland park.

Eén van de nieuwe gebieden die begin 2023 naar Mickey's Toontown in het Disneyland Park komen, zal het CenTOONial Park zijn, de eerste ruimte die de gasten zullen zien wanneer ze binnenkomen. Deze natuurlijke ruimte zal worden verankerd door twee interactieve speelervaringen. In het midden van CenTOONial Park zal een fontein zijn, ontworpen om te spelen, die ook een icoon zal worden voor Mickey's Toontown.

Als basis zullen watertafels de gasten uitnodigen om met het water te spelen en een zintuiglijke ervaring op te doen. 's Nachts zal de fontein tot leven worden gewekt in een uniek schouwspel. Een nabijgelegen droomboom zal worden geïnspireerd door de boom waaronder een jonge Walt Disney dagdroomde in zijn geboortestad. Gebeeldhouwde boomwortels zullen kinderen de gelegenheid bieden om te spelen, kruipen en verkennen, en de golvende topografie zal glooiende heuvels bieden en een plek om te zitten en te dromen. 

Mickey's Toontown sluit in maart 2022 om te beginnen met het creëren van deze geheel nieuwe ervaringen.

Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op zaterdag 15 januari 2022 08:51