Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Eggstravaganza betekent hippity hoppity plezier vanaf 31 maart in het Disneyland Resort (VS)

maart 30, 2022 266
Gegroet peeps! Vier de lentetraditie van Eggstravaganza - een speciale "eieren"-jacht in het Disneyland Resort van 31 maart tot 17 april 2022.

Het is geen eierdooier, maar een volledige omelet met alle details!

Als je toevallig het Disneyland Resort bezoekt gedurende deze tijd, kun je je spelbord en stickers voor $9,99* (plus belasting) ophalen bij geselecteerde merchandise locaties in het Disneyland Resort. Er zijn drie verschillende spelborden, afhankelijk van waar je besluit te spelen: één in het Disneyland Park, één in het Disney California Adventure Park en één in het Downtown Disney District.

Laat de jacht beginnen! Je zult een geweldige tijd hebben met zoeken naar verborgen "eieren" die zijn beschilderd als Disney-figuren. Wie weet, zie je een Donald Duck ei op een vensterbank of een Goofy ei in de hoek van een deuropening in gebieden rond het resort. Kun jij ze allemaal vinden? Controleer je ontdekkingen door de bijbehorende sticker op het Eggstravaganza speelbord te plakken.

Of je nu wel of niet op eieren gaat jagen, breng je spelbord terug om een eierverrassing te verzamelen - één van de zes verzameleieren! Hier is een sneak peek van de prijzen van dit jaar!

Inwissellocaties zijn Plaza Point in het Disneyland park, Elias & Co. in het Disney California Adventure park, en Disney's Pin Traders en World of Disney in Downtown Disney District, zolang de voorraad strekt.
Het is een eitje!Geldige entree en parkreservering voor dezelfde datum en hetzelfde park zijn vereist voor toegang tot het park. Parkreserveringen zijn beperkt, afhankelijk van beschikbaarheid en niet gegarandeerd. Bezoek Disneyland.com/Updates voor belangrijke informatie om te weten voor je bezoek, waaronder de laatste informatie over gezichtsbedekkingen.
*Kooplimieten zullen van toepassing zijn, en spelborden zijn beschikbaar zolang de voorraad strekt. Limiet van 6 spelborden per persoon. Eén verrassing per spelbord. Inwisselen van spelborden kan tot 30 april 2022. De ervaring is onderhevig aan beperkingen en kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd of geannuleerd.
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op woensdag 30 maart 2022 07:24