Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Nieuwe Star Wars - personages komen naar Star Wars : Galaxy's Edge in Disneyland Park

mei 29, 2022 119
De legendarische premiejager Boba Fett en huurling Fennec Shand zullen binnenkort een claim inzetten in  Star Wars :  Galaxy's Edge  in Disneyland Park . Vanaf 28 mei  kunnen bezoekers deze twee tegenkomen die proberen in de schaduw rond de Black Spire-buitenpost te blijven. Din Djarin, bekend als de Mandalorian, en Grogu, het kind dat bescherming vond bij Mando, zullen op een later tijdstip ook naar  Star Wars :  Galaxy's Edge  in Disneyland Park reizen. Mando, Grogu en hun reis samen zijn te zien in de eerste twee seizoenen van "The Mandalorian" op Disney+.

Sommigen van jullie kijken misschien ook hoe Boba Fett zichzelf opnieuw uitvindt in de Disney+-serie, "The Book of Boba Fett", naast Fennec Shand, die, net als Fett, slim, capabel en sluw is. Het duo zit vol verrassingen terwijl ze door de onderwereld van de melkweg navigeren op het zand van Tatooine en nu kunnen we een ongekend deel van hun verhaal delen dat hen naar de planeet Batuu en Black Spire Outpost brengt, een bestemming die al lang bekend is bij premiejagers en nog meer kleurrijke karakters.

Sinds  Star Wars: Galaxy's Edge  in 2019 werd geopend,  heeft het vertellen van Star Wars -  verhalen een galactische uitbreiding ondergaan met veel nieuwe personages en verhalen in een breed scala aan omgevingen. Nu  breidt Star Wars: Galaxy's Edge  ook de verhalen uit die gasten kunnen tegenkomen tijdens hun bezoek. Black Spire Outpost is vanaf het begin ontworpen om verbinding te maken met een breed scala aan  Star Wars  -verhalen en heeft een rol gespeeld in veel van deze verhalen die zich over duizenden jaren uitstrekken en terwijl we tot nu toe die verhaalverbindingen voornamelijk via de media hebben gedeeld en publiceren, zullen we bezoekers van Batuu binnenkort de kans geven om in contact te komen met die fan-favoriete verhalen met de meeslepende details en authenticiteit die Star Wars: Galaxy's Edge  is ontworpen om te presteren.

We zijn toegewijd aan de lange geschiedenis van Batuu en de verzameling geweldige personages die de buitenpost bewonen, inclusief onze legacy-personages en originele personages, en weten dat we hetzelfde zullen voelen over nieuwe en toekomstige personages uit het steeds groter wordende sterrenstelsel van  Star Wars -  verhalen. Hoewel wij als bezoekers verschillende verhalen in de geschiedenis van Star Wars kunnen ervaren   , kunnen de personages op Batuu dat niet. Ze blijven in hun specifieke verhaal en tijdlijn en kruisen niet met andere personages of verhalen die niet bij hen passen.

Naast deze spannende toevoegingen aan  Star Wars: Galaxy's Edge , hebben de teams van Walt Disney Imagineering en Lucasfilm het  Star Wars  Celebration-publiek door de lange geschiedenis van galactische avonturen in Disney-parken geleid. Hoogtepunten waren onder meer een terugblik op de lancering van Star Tours, dat momenteel zijn 35-jarig jubileum viert in  Disneyland Park; hoe fans Star Wars: Galaxy's Edge echt zijn gaan omarmen   in zowel Disneyland Resort als Walt Disney World Resort als hun eigen; de nieuwste  Star Wars-  ervaring vertrekt deze zomer, Star Wars: Hyperspace Lounge aan boord van Disney's nieuwste cruiseschip, de Disney Wish; en natuurlijk het onlangs gelanceerde 2-nachten meeslepende avontuur in Walt Disney World Resort,  Star Wars: Galactic Starcruiser.

Star Wars  zit vol met gedenkwaardige persoonlijkheden die een dynamisch sterrenstelsel bevolken - en ik ben verheugd dat meer van hen deel zullen uitmaken van  Star Wars :  Galaxy's Edge !
Beoordeel dit item
(0 stemmen)