Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Disneyland Hotel

april 06, 2021 490
Dit historische hotel beschikt over 973 kamers, waaronder speciaal gethematiseerde Disney-suites en een binnenplaats met twee zwembaden en twee op de monorail geïnspireerde waterglijbanen.
Goofy's Kitchen, Tangaroa Terrace, Trader Sam's Enchanted Tiki Bar en het bekroonde Steakhouse 55 behoren tot de eetgelegenheden. Het AAA Four Diamond hotel beschikt ook over een van de grootste aaneengesloten conventieruimtes in het westen van de VS op 136.000 vierkante meter.
Disneyland Hotel – 1150 West Magic Way, (714) 778-6600

Boek hier je verblijf: Disneyland HotelWaarom is dit Resort Hotel zo uniek?

Moderne accommodaties met een magisch tintje
De kamers in het Disneyland Hotel zijn zowel geraffineerd als grillig, en brengen een liefdevol eerbetoon aan de klassieke jaren van het Disneyland Park. Styling van het hoogste niveau, ultramoderne voorzieningen en speciale Disney-meubels, waaronder verlichte hoofdeinden met het kasteel van Doornroosje erop en tijdloze kunstwerken, zorgen voor een verblijf dat je hele familie zal koesteren.


Gethematiseerde zwembaden met glijbanen
Maak een plons op onze 2 torenhoge monorail waterglijbanen – gebouwd zoals de klassieke attractie en met een leuke waterspeelplaats.

Eetgelegenheden naar ieders smaak
Lekker eten, fantasierijke gethematiseerde eetgelegenheden en een grillig buffet met Goofy in de hoofdrol staan allemaal op het menu in het Disneyland Hotel.
Dineer in klassieke Hollywood-stijl in Steakhouse 55, waar je elke avond kunt genieten van eersteklas steaks, zeevruchten en een indrukwekkende selectie wijnen. Ontdek de grote eilandgerechten in Tangaroa Terrace en de creatieve cocktails in Trader Sam's Enchanted Tiki Bar. Zin in nog meer magie? Ontmoet Goofy voor het ontbijt in Goofy's Kitchen, een heerlijk all-you-care-to-enjoy buffet met karakter.
Meer info: https://disneyland.disney.go.com/hotels/disneyland-hotel/dining/


Signature Suites
Voor een betoverende, eersteklas viering biedt het Disneyland Hotel 5 verschillende Signature Suites met speciale Disneyland Park-thema's en decor. Verblijf en speel als een piraat, een prinses, een mijnwerker of een ontdekkingsreiziger; of beleef de ultieme VIP-vakantie-ervaring in het grootse Mickey Mouse Penthouse.


Waarom verblijven in een Disneyland Resort Hotel?
Gasten met geldige themaparktickets kunnen genieten van vroege toegang tot Disneyland Park of Disney California Adventure Park en de legendarische kwaliteit en service ervaren waar Disney bekend om staat. Ontdek de voordelen van een verblijf in een hotel van het Disneyland Resort.
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op woensdag 07 april 2021 09:35