Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Disney Parks nieuwigheden bekend gemaakt op D23

november 21, 2021 658
Disney Imagineers werken eraan om personages - van alle groottes - op authentieke manieren tot leven te brengen in de Disney Parken en op dit moment ontwikkelen ze een volledig exoskelet-systeem dat ze "Project EXO" hebben genoemd.  Het is nog in een vroege conceptontwikkeling en Josh en zijn team deelden een glimp van hoe de toekomst van de Disney Parken eruit kan zien!

Ook "World of Color" en "Fantasmic!" keren volgend jaar terug naar het Disneyland Resort, samen met de "Main Street Electrical Parade", die op tijd zal terugkeren om zijn 50e verjaardag te vieren.

BREAKING: De volgende generatie MagicBand+ draagbare technologie en "Hey, Disney!" stemassistent, onlangs aangekondigd voor het Walt Disney World Resort, zal in 2022 naar het Disneyland Resort komen!
Dit zal de eerste keer zijn dat MagicBand+ beschikbaar zal zijn in het Disneyland Resort om de gastervaring te verbeteren met handsfree faciliteiten voor Disneyland Resort gasten. Sommige van de functies van MagicBand + in het Disneyland Resort zullen anders zijn dan die in het Walt Disney World Resort en we zullen details delen in de komende maanden.  De "Hey, Disney!" stemassistent zal werken naast Alexa op Amazon Echo apparaten en zal ook beginnen uit te rollen naar kamers in de Hotels van het Disneyland Resort.


In het Disneyland Resort wordt de volgende evolutie van het Downtown Disney District gepland met werkzaamheden die beginnen in januari 2022. Het meerjarige project om het Downtown Disney District opnieuw vorm te geven zal een nog bredere verzameling van winkelen, dineren en entertainment omvatten. Meer details volgen in 2022!


Josh deelde op D23 een nieuwe afbeelding waarop de spannende vorderingen te zien zijn van de langverwachte TRON attractie in het Magic Kingdom Park in het Walt Disney World Resort.Als onderdeel van de historische transformatie van EPCOT, zijn teams bezig geweest met het opnieuw inrichten van de voorkant van het park en de entree-ervaring voor gasten. In de toekomst zal er een nieuwe locatie zijn in de buurt van Spaceship Earth genaamd Dreamers Point met een spectaculair uitzicht op het park en een nieuw standbeeld van Walt Disney! Disney Imagineers zijn nu bezig om dit nieuwe standbeeld tot leven te brengen.    Josh deelde ook de naam van een nieuw quick service restaurant, Connections Café and Eatery, dat zijn debuut maakt in World Celebration in EPCOT als onderdeel van de voortdurende transformatie van het park.Imagineers brengen nieuwe magie naar het Disneyland Hotel!  
Imagineers zijn hard aan het werk om het nieuwe resort te voorzien van elementen die Disney-verhalen tot leven brengen, allemaal geïnspireerd door personages en verhalen uit de klassieke films van Walt Disney Animation Studios. Er zal een nieuw ontworpen zwembad en recreatiegebied zijn, samen met een verscheidenheid aan kamertypes en de mogelijkheid om de magie op een steenworp afstand in het Disneyland Resort te verkennen.


Mickey's Toontown in Disneyland Park wordt vernieuwd met nieuwe ervaringen in 2023.
In Mickey's Toontown in het Disneyland Park, zijn Imagineers bezig om het land opnieuw te creëren met een aantal geheel nieuwe ervaringen voor gezinnen en jonge kinderen die zullen beschikken over nieuwe speelervaringen, evenals open, grasrijke ruimtes om van te genieten in 2023!In Shanghai Disney Resort vieren we de 5e verjaardag van het park tijdens het "Jaar van Magische Verrassingen" en er wordt gewerkt aan een Zootopia-themagebied - het allereerste land dat gethematiseerd wordt met "Zootopia". Josh deelde nieuwe beelden van de nieuwe Audio-Animatronic figuren, waaronder Yax de yak!

Een nieuwe, gethematiseerde haven genaamd Fantasy Springs komt naar Tokyo DisneySea en spannende luchtvideobeelden die zojuist zijn gedeeld op Destination D23 laten zien hoe uitgestrekt het zal zijn wanneer het voltooid is. Fantasy Springs zal de achtste en grootste haven van het park zijn wanneer het over ongeveer twee jaar open gaat.


In Hong Kong zijn Disney Imagineers druk bezig om een nieuw "Frozen"-thema tot leven te brengen dat twee speciale thrill rides bevat. Josh deelde zojuist een blik op hoe het gebied vorm krijgt.

Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op zondag 21 november 2021 16:41