Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Ga mee achter de schermen de Disney Parken met de nieuwe Disney+ Original serie "Achter de Attractie"

juni 08, 2021 3391

Index

Ga mee achter de schermen van de magische Disney Parken met de nieuwe Disney+ Original serie "Achter de Attractie"

Disneyattracties over de hele wereld betoveren al generaties lang bezoekers op magische wijze. Om de release van de nieuwe Disneyfilm "Jungle Cruise” te vieren, geïnspireerd door de Disney Parks-attractie die debuteerde in 1955 met de opening van Disneyland®, gaan op vrijdag 16 juli alle afleveringen uit de nieuwe Disney+ Original serie “Achter de Attractie” in première op Disney+.

De 10-delige serie, verteld door Paget Brewster, geeft kijkers een exclusieve blik achter de schermen van de meest geliefde attracties en bestemmingen van Disney Parken en Resorts over de hele wereld: van Jungle Cruise en "it's a small world", tot de Haunted Mansion en Star Wars: Galaxy's Edge. Hoor het unieke verhaal achter elk Kasteel in de parken en leer hoe Disney Imagineers ze ontwierpen en bouwden, ontdek de fijne kneepjes van de transportsystemen in elk park en leer hoe het iconische Disneyland® Hotel tot stand kwam.
 
"Achter de Attractie" duikt in de rijke, ongelooflijke geschiedenis van de Disney Parken en maakt gebruik van archiefbeelden en nooit eerder vertoonde beelden en foto's om te onthullen hoe de attracties ontstonden en hoe ze door de jaren heen werden verfijnd naarmate nieuwe ideeën opdoken en de technologie evolueerde.
 
"Werken met Disney EN Seven Bucks was niet alleen de eer van mijn carrière, het was ook een HOOP plezier, waarvan ik hoop dat mensen het zullen voelen als ze naar de show kijken!" voegt Brian Volk-Weiss, uitvoerend producent en regisseur, toe.
 
Inclusief zeldzame interviews met Walt Disney, bevat elke aflevering ook exclusieve interviews met Disney Legends en tientallen vroegere en huidige Imagineers, waaronder Bob Weis, Jeanette Lomboy, Kim Irvine, Scott Trowbridge, Tom Fitzgerald, Scot Drake, Carmen Smith, Joe Rohde en anderen die geheimen onthullen over hoe de parken en de iconische Disneyattracties tot leven werden gebracht. Zo worden voor het allereerst de verhalen verteld over hoe de Haunted Mansion werd gevuld met 999 happy haunts, hoe de Twilight Zone Tower of Terror™ veranderde in Guardians of the Galaxy - Mission: BREAKOUT! (en daarbij de zwaartekracht trotseerde) en waarom de lancering van Space Mountain zo lang duurde.

Alle tien afleveringen zijn beschikbaar vanaf vrijdag 16 juli op Disney+:Vorige 1/10 Volgende »

Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op dinsdag 08 juni 2021 14:38