Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Parken in de VS verwelkomen terug internationale bezoekers

november 11, 2021 457
Onze Disney-bestemmingen in heel Amerika zijn altijd een bron van vreugde geweest voor iedereen - mensen samenbrengen om te genieten van geluk, hoop en inspiratie. Het hoeft dus geen betoog dat we blij zijn om onze vele vrienden van over de hele wereld opnieuw te mogen begroeten wanneer ze terugkeren om de magie van de Disney-themaparken te ervaren.


Het maakt niet uit wie je bent of waar je vandaan reist, er wachten onvergetelijke ervaringen op je, tot leven gebracht door onze cast members die het hart van de Disney magie blijven vormen. Of het nu een spectaculaire, once-in-a-lifetime 50e verjaardag viering in Walt Disney World Resort of nieuwe, heldhaftige avonturen en out-of-this-world aanbiedingen in Disneyland Resort, nu is een perfecte tijd om beide bestemmingen te bezoeken.


In Walt Disney World Resort is de viering van de 50e verjaardag in volle gang in alle vier de parken en daarbuiten. De World's Most Magical Celebration begon op 1 oktober 2021 en zal een volle 18 maanden duren. Tijdens dit once-in-a-lifetime evenement zullen gasten nieuwe attracties en entertainment, prachtige Beacons of Magic, feestelijke hapjes en drankjes, speciale 50e verjaardag aanbiedingen en nog veel meer ontdekken.


Ook nieuw is ons nachtelijk spektakel "Harmonious" in EPCOT - een viering van hoe Disney-muziek mensen over de hele wereld inspireert en verenigt. Het is een andere grote mijlpaal in de meerjarige transformatie van het park. Deze show vindt plaats op de World Showcase Lagoon en is één van de grootste nachtelijke spektakels ooit gemaakt voor een Disney themapark. Het bevat vuurwerk, drijvende decorstukken, gechoreografeerde fonteinen, lichten, lasers en nog veel meer.  Bekijk ons verhaal "Everything 50th at Epcot" voor meer details.


In EPCOT ontdekken gasten de nieuwe gezinsvriendelijke attractie, Remy’s Ratatouille Adventure! Remy’s Ratatouille Adventure is gebaseerd op Disney en Pixar's Academy Award-winnende film "Ratatouille" en is een opwindende "4D" ervaring voor het hele gezin die deel uitmaakt van een onlangs uitgebreid Frankrijk paviljoen.


Nieuw in het themapark Disney's Animal Kingdom is onder meer "Disney KiteTails", waar artiesten met windvangers en vliegers van verschillende vormen en afmetingen vliegen, waaronder uitgebreide driedimensionale vliegers waarmee Disney-dierenvrienden zoals Simba en Zazu of Baloo en King Louie kunnen zweven als nooit tevoren.


En "Disney Enchantment" in het Magic Kingdom Park is een must-see met spectaculair vuurwerk, meeslepende Disney-muziek, verbeterde verlichting en meeslepende projectie-effecten die zich - voor de eerste keer - uitstrekken van het kasteel van Assepoester tot in Main Street, U.S.A.

Er is ook een emotioneel origineel lied, getiteld "You Are the Magic," door acht keer GRAMMY-winnaar en voormalig Walt Disney World cast member Philip Lawrence.


Ook zal er tijdens The World's Most Magical Celebration, het vrolijkste seizoen van het jaar in Walt Disney World Resort, feestelijk entertainment, grillige decors, seizoensgebonden eten en drinken, en gethematiseerde kerstmerchandise zijn. De viering begint 12 november en we hebben een preview van een aantal van de ervaringen.


Aan de westkust wacht er ook Disney-magie om ontdekt te worden tijdens een bezoek aan The Happiest Place on Earth - het Disneyland Resort. Ervaar het plezier en de spanning van het Disneyland park en het Disney California Adventure park en verblijf in de magie in de Disneyland Resort hotels.  

Bezoek in het Disney California Adventure park de gloednieuwe Avengers Campus, waar je wordt uitgenodigd om samen te werken met de Avengers en hun bondgenoten om je Super Hero dromen uit te leven. De locatie bestaat uit verschillende heldhaftige locaties en het verhaal ontvouwt zich met authentieke, meeslepende details.

Ant-Man en The Wasp checken de nieuwste experimenten met Pym-deeltjes in Pym Test Kitchen featuring IMPOSSIBLETM. Iron Man pronkt met zijn nieuwe Mark 80 pantser. Generaal Okoye en de Dora Milaje komen uit Wakanda om nieuwe krijgers te trainen, en Doctor Strange stapt door een mystieke poort en in een Ancient Sanctum. En er is nog meer te ontdekken!

In het Disney California Adventure park kun je ook de snelste attractie van het Disneyland Resort beleven: De Incredicoaster! Stap in de wereld van "The Incredibles" met Mr. en Mrs. Incredible, Violet en Dash, samen met Edna Mode, terwijl je Jack-Jack probeert te vangen. Na je gedurfde sprint kun je de Pixar Pier verkennen om nog meer fantastische momenten te beleven met je favoriete Pixar-pals.

Bezoek in het Disneyland Park de galactische buitenpost Batuu en beleef je eigen Star Wars-verhaal in Star Wars: Galaxy's Edge (ook te vinden in Disney's Hollywood Studios in Walt Disney World Resort), sluit je aan bij het Verzet in een epische strijd tegen de First Order in Star Wars: Rise of the Resistance of bestuur het snelste stuk schroot in het heelal in Millennium Falcon: Smugglers Run.


En dit vakantieseizoen zal sprankelen als nooit tevoren in Disneyland Resort als het transformeert in een vrolijke en magische plek van 12 november tot 9 januari.

In het Disneyland park straalt nostalgische kerstmagie met het glinsterende winterkasteel van Doornroosje en een 18-meter hoge kerstboom op Main Street, U.S.A. De parade "A Christmas Fantasy" keert terug met geliefde Disney-figuren die zich bij de Kerstman voegen voor een vrolijk muzikaal feest en andere feestelijke ervaringen die het vuurwerkspektakel "Believe ... in Holiday Magic" en de magische sneeuwval over delen van Main Street, U.S.A. omvatten. Gasten zullen ook genieten van de seizoensgebonden transformatie van "it's a small world" Holiday en de 20e installatie van Haunted Mansion Holiday.

Voor de feestdagen in het Disney California Adventure park kunnen gasten nieuwe herinneringen maken tijdens Disney Festival of Holidays en de bezienswaardigheden, geluiden en smaken ontdekken van een divers seizoen van vieringen, waaronder acht festival Food Marketplaces. "Disney ¡Viva Navidad!" beschikt over Disney-personages die een leuk straatfeest organiseren met Mexicaanse folklórico dansers en Mariachi's, Braziliaanse samba-dansers en percussionisten, reusachtige mojiganga-poppen en Mickey Mouse en Minnie Mouse op hun fiesta-best! Voor de eerste keer worden vrienden en familie uitgenodigd om te genieten van een viering van Walt Disney Animation Studios' nieuwe muzikale komedie, "Encanto", met live entertainment en speciale optredens van Mirabel, de jonge held uit de film. Meer details kunt u vinden in ons eerdere verhaal.

Er is nog veel meer te ontdekken in Walt Disney World Resort en Disneyland Resort tijdens uw volgende bezoek. We kijken ernaar uit om iedereen - uit elke hoek van de wereld - heel snel te zien!

Boek nu je verblijf voor de 50e verjaardag van Walt Disney World:  Aanbiedingen Walt Disney World
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op donderdag 11 november 2021 10:24