Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Shanghai Disney Resort viert vanaf 8 april 2021 haar 5e Verjaardag!

maart 18, 2021 1863

Het Shanghai Disney Resort opende haar poorten op 16 juni 2016 op het Vasteland van China. Hiermee werd op geheel nieuwe wijze de verwondering en fantasie van Disney naar de fans en gasten gebracht. In de afgelopen vijf jaar is het resort één van ’s werelds populairste vakantiebestemmingen geworden, met innovatieve ervaringen en uitbreidingen, onder andere met nieuwe werelden, verhalen en personages om nieuwe en terugkerende gasten iedere keer weer te verblijden.

Het Shanghai Disney Resort heeft aangekondigd dat op 8 april 2021 het 5e Verjaardagsfeest van start zal gaan. Gasten zullen worden ondergedompeld in een Year of Magical Surprises als het resort de gordijnen hijst voor de viering van deze mijlpaal.

Een geweldige serie aan bijzondere feestelijkheden zullen te vinden zijn in Shanghai Disneyland, de twee gethematiseerde resort hotels, Disneytown en daar voorbij. Vier een jaar lang een spectaculair verjaardagsfeest mee in het nieuw gedecoreerde resort met de authenticiteit van Disney, maar ook met een uitermate herkenbaar Chinees karakter.


Verrassingen liggen klaar voor de gasten die een bezoek brengen aan deze vrolijke bestemming
Ter ere van deze historische mijlpaal nodigt het Shanghai Disney Resort alle gasten uit om de vele verjaardagsverrassingen te ontdekken tijdens hun bezoek.

Van groot tot klein en iedereen daartussen, voor iedereen is er wel een leuke verrassing te vinden binnen Shanghai Disneyland en zelfs in de officiële app van het resort! Binnenkort zal de app een hele nieuwe uitstraling krijgen met het nieuwe 5e Verjaardagslogo. Daarnaast is er een speciale Tap for a Magical Surprise-functie toegevoegd, waarmee gasten mee kunnen doen met een digitale gelukstrekking bij binnenkomst van het park. Alle deelnemers maken kans op speciale prijzen, variërend van ditigale handtekeningen van één van je favoriete Disneyvrienden tot diner- en winkelvouchers voor populiere aanbiedingen. Maar ook speciale toegang tot populaire attracties of gereserveerde plaatsen voor entertainment van wereldklasse behoren tot de te winnen prijzen. Voor iedereen wacht dus een unieke verrassing tijdens de 5e Verjaardag van Shanghai Disneyland!


In het park worden bezoekers ook nog verrast door de Surprise Squad. Deze Cast Members zullen op wisselende tijden en locaties verschijnen en willekeurige gasten begroeten met een extra leuke verrassing. Dit kan een verjaardags-souvenir zijn of een uitnodiging om de speciaal ontworpen Disney “Surprise!” Show te gaan zien. Deze show zal vier keer per dag te zien zijn in het Pepsi∙E-stage in Tomorrowland. Deze gelukkige gasten mogen tijdens de show aan het Disney Surprise Wheel draaien en kunnen dan nog geweldige prijzen winnen, waaronder een gigantische Stella Lou knuffel (ca. 90 cm), een diner in de Royal Banquet Hall, hotelovernachtingen, parktickets, jaarkaarten en nog veel meer! Op de meeste dagen tijdens de feestelijkheden zal een grote prijs aan één van de gasten van de show gegeven worden, welke de Magical Star of the Day zal worden. Deze gast zal een gouden sleutel ontvangen, hiermee mag de gast zijn vrienden of familie (tot maximaal vier personen) meenemen tijdens een serie aan exclusieve verrassingen in Mickey’s Magical Star Lounge, gelegen in het prestigieuze Club 33.


Nieuwe ervaringen en verjaardagsverrassingen
Vanaf 8 april zal Shanghai Disney Resort, gebaseerd op de 65 jaar lange ervaring van innovaite, creativiteit en storytelling van de Disney Parks, een onvergetelijk verjaardagsfeest geven met een variëteit aan spectaculaire nieuwe ervaringen waarbij de dromen van de gasten tot leven komen.

Een adembenemend nieuwe avondshow – ILLUMINATE! A Nighttime Celebration
Met gloednieuwe beelden, verbluffende verhalen en een aantal van ’s werelds nieuwste technieken zal deze splinternieuwe avondshow een hoogtepunt worden van de 5e Verjaardag van het resort. Gepresenteerd op het grootste en hoogste Disney kasteel ter wereld zal ILLUMINATE! schitteren en daarbij verwondering en vrolijkheid brengen naar de gasten van alle leeftijden, wanneer de show de avond op doet lichten.

Mickey’s Storybook Express krijgt een frisse uitstraling met een nieuwe pre-parade
Om deze vijf magische jaren te vieren, krijgt Mickey’s Storybook Express een speciale 5e Verjaardag pre-parade, waarin een gloednieuwe 3-laags verjaardagstaart van meer dan vier meter hoog te zien zal zijn, de Disney Surprise Cake Float. De parade zelf krijgt een hele nieuwe verjaardagsmetamorfose, waarbij iedere paradewagen een verborgen 5e Verjaardagselement krijgt, wat te ontdekken is door de gasten wanneer de parade langs de langste Disney paraderoute ter wereld trekt. Speciale slingers en 5-iconen zullen uiteraard ook aan de paradewagens worden toegevoegd. Casey Jr. zal bestuurd worden door Mickey en Minnie Mouse, gevolgd door een wagon met Donald, Katrien, Goofy, Pluto en Knabbel en Babbel. Op het einde van de trein zijn Duffy en zijn vrienden te zien.


Een spectaculaire nieuwe look voor het hele resort
Betoverende decoraties zullen de prachtige themalanden van Shanghai Disneyland doen opfleuren. Ook de straten van Mickey Avenue zullen versierd worden met speciale decoratie voor de 5e verjaardag. Ook de twee resort hotels en Disneytown worden niet vergeten en krijgen een memorabele magische make-over.

Neem een vleugje magie mee naar huis met exclusieve nieuwe merchandise
Een 5e Verjaardag maak je maar één keer mee, daarom zullen de gasten tijdens het jaarlang feest herinneringen aan hun bezoek naar het Shanghai Disney Resort mee kunnen nemen. Hierbij is er keuze uit meer dan 200 geweldige souvenirs speciaal voor de 5e Verjaardag, waaronder een selectie aan bijzondere limited edition producten.


Een hele serie aan nieuwe menu-items wacht op jou!
De restaurants in het resort zijn gevuld met de lekkerste snacks, tussendoortjes en maaltijden. Gasten zullen verwend worden met een ruime keuze aan nieuwe producten tijdens de feestelijkheden. Van de Aziatische tot de Westerse keuken, en van specialiteiten van het seizoen tot een spectaculaire selectie aan ijs bieden vele overheerlijke keuzes om de gasten vrolijkheid en energie te bieden, zo dat ze volop van de festiviteiten kunnen genieten!


Nieuwe muziek leidt gasten in bijzondere avonturen
Geen ervaring is compleet zonder goede muziek. Daarom is er voor de 5e Verjaardag van het Shanghai Disney Resort een nieuwe selectie aan liedjes gecreëerd, welke te horen is tijdens het dag- en avondentertainment in Shanghai Disneyland. Van hele nieuwe composities, tot een opgefriste Disney klassiekers, deze nieuwe en energierijke liedjes zullen zeker de gasten in een feeststemming brengen.

Disneyfiguren trekken hun beste kostuum aan voor het Year of Magical Surprises
Als gastheren en –dames van het Year of Magical Surprises zullen Mickey, Minnie en alle andere geliefde Disneyfiguren er op hun best uit zien met gloednieuwe kostuums om de gasten te verwelkomen op dit gigantisch feest. Speciaal gemaakt voor Shanghai Disneylands 5e Verjaardag, vatten de kostuums de essentie van de feestelijkheden samen. Met prachtige designs, een kleurenpalet van ivoor en champagnegoud en de vele verborgen details in de vorm van een 5 zijn het de perfecte kostuums voor het 5e Verjaardagsfeest. Verder zullen niet zo vaak geziene Disneyfiguren verrassingsbezoeken brengen aan het park, het gehele jaar door. Op deze manier is er nog wat extra Disneymagie voor de gasten.


Shanghai Disney Resort Cast Members zullen uiteraard ook de verjaardag meevieren. Dat doen ze met een splinternieuwe name tag, geheel in het thema van de 5e Verjaardag met het speciale logo en reeks glimmende gouden sterren. Cast Members zijn blij te mogen delen in alle vreugde, doormiddel van het bieden van de legendarische Disneyservice, door altijd tot het uiterste te gaan voor levenslange herinneringen van de vele magische momenten die iedere gast verdient.

Meer verrassingen en details over het 5e Verjaardagsfeest van het Shanghai Disney Resort zullen in de toekomst gedeeld worden.

Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op maandag 29 maart 2021 11:59