Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Shanghai Disney Resort presenteert een nieuw lied voor haar 5e Verjaardag

maart 22, 2021 1102
Een aantal dagen nadat het Shanghai Disney Resort heeft aangekondigd dat ze een jaar lang de 5e Verjaardag gaan vieren vanaf 8 april, onthult het resort vandaag een gloednieuw muzieknummer als onderdeel van het Year of Magical Surprises.

Het lied met de titel Magical Surprise is gezongen door popzanger Liu Yuning. Het lied is vrolijk en heeft een fantastisch deuntje over alle verrassende en magische manieren waarop Shanghai Disneyland de gasten de mogelijkheid geeft om hun geluk en vrolijkheid te ontdekken en te delen. Vanaf vandaag kunnen gasten het lied beluisteren via een aantal bekende streamingsservices, zodat ze al helemaal in de stemming kunnen komen voor het 5e Verjaardagsfeest.

Als eerbetoon aan het Year of Magical Surprises kreeg het lied Magical Surprise een ritmische basis, een solo van koperblazers, een juichende menigte en start met de zin I Feel the magic finally coming in. Het lied neemt de luisteraars op een auditief avontuur, welke met ieder vers en refrein meer enthousiasme opwekt. Vanaf 8 april zullen de gasten verwelkomt worden door Mickey’s Storybook Express’ pre-parade met de klanken van Magical Surprise. Gasten worden aangemoedigd om mee te dansen als de parade passeert. Gasten zullen het nieuwe lied het hele jaar door zowel in een Mandarijnse als in een Engelse versie horen tijdens een aantal speciale momenten tijdens het verjaardagsfeest.


De Mandarijnse versie van Magical Surpris combineert het spectaculaire werk van internationale en lokale Chinese artiesten. De interculturele samenwerking was geschreven door Jeff Lewis en voor een Grammy Award genomineerde producer Chris Sernel, welke beide reeds succesvolle samenwerkingen met Disney hebben gehad. Verder is samengewerkt met de Chinese popzanger Liu Yuning, welke geliefd is in heel China voor zijn energieke stem en dynamische uitstraling. Liu Yunings gepassioneerde optreden in de Mandarijnse prouductie illustreert de momenten vol verrassingen die de gasten en fans te wachten staat tijdens festiviteiten voor de verjaardag van het Shanghai Disney Resort.

Tegelijkertijd met deze aankondiging is ook Magical Surprise beschikbaar gekomen op de grotere online muziekplatformen. Naast een aantal Aziatische platformen kan het nummer in Europa gevonden worden bij Apple Music, Spotify en Deezer.

Terwijl we aftellen naar het begin van de start van de 5e Verjaardag, kijkt het Shanghai Disney Resort uit om nog meer verrassingen te delen met de gasten en fans in de komende weken en maanden. Benieuwd wat het Shanghai Disney Resort onlangs al heeft aangekondigd? Dat lees je hier.


Afbeelding
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op zaterdag 10 april 2021 10:19