Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Bacchus Lounge

maart 23, 2021 221
Stil je honger met overheerlijke snacks en geniet als een echte koning of een Romeinse god! Ontspan met een lekkere cocktail of proef een verfijnde wijn. Vier de dag met één van de speciale lunches en prikkel je zintuigen met de smaak van de hapjes en gebakjes.

De Bacchus Lounge is vernoemd naar de Romeinse god van de wijn, Bacchus. Wie de film Fantasia wel eens gezien heeft, zal in deze lounge diverse hints naar De Pastorale-scène uit de film herkennen in het interieur. De Bacchus Lounge is ideaal om even bij te komen van een drukke dag in Shanghai Disneyland. Terwijl je rustig kun je genieten van een uitgebreide selectie aan drankjes en wijnen. Wanneer je de wijnkaart bekijkt, zul je direct zien waarom de lounge vernoemd is naar deze Romeinse god.


Speciale lunches bij Bacchus Lounge
In de Bacchus Lounge in het Shanghai Disneyland Hotel kun je genieten van twee speciale lunches. Er is keuze uit een traditioneel Chinese lunch, wie niet zo van de traditionele Chinese keuken is, kan kiezen voor een origineel Westerse lunch. Uitstekend eten met rijke ingrediënten zal zelfs de meest kieskeurige smaakpapillen tevreden stellen.


De afgebeelde gerechten geven een idee van het eten in dit restaurant, maar gerechten kunnen aangepast of vervangen worden.


Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op dinsdag 13 april 2021 09:10