Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Lumière's Kitchen

maart 24, 2021 599
Kom erbij voor een verrukkelijk ontbijt of dinerbuffet (of weekendbrunch) in het gezelschap van een aantal van je meest geliefde Disney-figuren. Kies uit een ruime keuze aan voorgerechten, salades, internationale hoofdgerechten en, uiteraard, een schitterende verzameling aan Belle en het Beest-desserts.

Belle en het Beest geïnspireerde lekkernijen
Op de eerste verdieping van het Shanghai Disneyland Hotel vind je Lumière's Kitchen. Een restaurant in het thema van Disney's klassieker Belle en het Beest. Echter is het niet alleen het restaurant wat geheel in thema is, maar ook het eten! Vele lekkernijen hebben namelijk een extra Belle en het Beest-touch meegekregen van de Disney chefs. Zie hoe klassieke Disneyfiguren tot leven worden gebracht van Chinees suiker bij de suikerartiesten. Dit is de perfecte manier om het seizoen te vieren, terwijl je geniet van een overheerlijk buffet. Lumière's Kitchen biedt een ruime keuze aan Chinese en Westerse gerechten, of het nu voor ontbijt of diner is.


Kom erbij tijdens de weekendbrunch in Lumière’s Kitchen
Beleef een plezierig feest met Mickey en zijn vrienden bij Lumière’s Kitchen tijdens het weekend. Vermaak je smaakpapillen en je fantasie met de overheerlijke gerechten en het bezoek van de grootste Disney-sterren: Mickey en zijn vrienden bij de weekendbrunch in Lumière’s Kitchen! Proef de magie van een buffet geïnspireerd op de diverse keukens van over de hele wereld. Hef het glas op de prachtige wijnselectie. En de grote finale? Een geweldige keuze aan desserts, een mierzoete en ze leefde nog lang en gelukkig… Het beste van allemaal, je hoeft niet in het Shanghai Disneyland Hotel te verblijven, of een entreeticket voor het park te hebben om dit gastronomisch sprookje te kunnen beleven. Bon appétit! Deze weekendbrunches zijn er iedere zaterdag en zondag tussen 11.30 uur en 14.00 uur.


We’ll prepare and serve with flair
Geniet van een culinaire ervaring boordevol smaakvolle gerechten die over de tafel dansen! Het decor doet denken aan de gevierde Kom erbij-scène waarin Lumière het diner opdient, maar het hoogtepunt is natuurlijk het overweldigende buffet dat schittert met gerechten van topkwaliteit. De eerste akte is opgebouwd uit een selectie aan salades en soepen om je diner mee te beginnen. De tweede akte bestaat uit diverse internationale gerechten met elementen uit de Chinese, Aziatische en Westerse keuken. Sla zeker de toegift niet over! Geen enkele prijswinnende uitvoering is compleet met een zoete afsluiting, kies uit cheesecake, tiramisu of één van de andere vele verleidingen.


De afgebeelde gerechten geven een idee van het eten in dit restaurant, maar gerechten kunnen aangepast of vervangen worden.


Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op dinsdag 13 april 2021 09:13