Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Disney-ambassadeurs vieren de 5e verjaardag van het Shanghai Disney Resort met een 'Magical Surprise’

mei 12, 2021 667
Stof je dansschoenen af en poets je boogie bij, want het wordt een jaar van 'Magical Surprises’ als Shanghai Disney Resort zijn 5e Verjaardag in stijl viert met een nieuw volkslied en bijbehorende dansroutine!

Disney-ambassadeurs van over de hele wereld delen in de opwinding met een speciale verjaardagsboodschap gechoreografeerd op het 5e verjaardagslied van het Shanghai Disney Resort, "Magical Surprise". Kijk maar eens:


Behoorlijk aanstekelijk, hé? Als je je verrassingsspel wilt verbeteren, of gewoon mee wilt doen, bekijk dan deze instructieve dansvideo met de Chinese popzanger en zanger van "Magical Surprise", Liu Yuning:


De hymne werd speciaal gecreëerd voor deze magische mijlpaal, een gezamenlijke inspanning van de talenten van Yaron Spiwak, Senior Music Producer & Creative Director bij Walt Disney Imagineering; Grammy-genomineerde producer Chris Sernel; songwriter en "The Voice"-deelnemer Jeff Lewis; en popzangeres Liu Yuning. Wil je meer weten over het nummer, bekijk dan dit recente interview met Walt Disney Imagineering.

Van bij de pre-parades tot de nieuwe Disney "Surprise!" Show op het Pepsi E-Stage kunnen gasten feestvieren op de melodie van "Magical Surprise" tijdens de festiviteiten voor de 5e verjaardag van Shanghai Disney Resort.
De festiviteiten zijn nog maar net begonnen, dus blijf kijken voor meer verrassingen!
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op donderdag 13 mei 2021 09:03