Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Nieuwe magische theatershow voor Shanghai Disneyland

juni 07, 2021 541

Op 15 juni 2021 zal in het Walt Disney Grand Theatre de theatershow Mickey’s Storybook Adventure voor het eerst vertoont worden voor genodigden. Vanaf 16 juni, de dag dat het Shanghai Disney Resort exact vijf jaar bestaat, kunnen gasten genieten van deze spectaculaire show.

De show is in de nieuwste toevoeging aan de lange lijst met extra toevoegingen aan het park, sinds de opening vijf jaar geleden. Deze unieke show heeft één van de grootste aantal performers voor een indoor show in Shanghai Disneyland en maakt verder gebruik van de allernieuwste technologieën. Aan de hand van de klassieke verhalen van Disney worden gasten meegenomen in deze show, welke gevuld is met een unieke combinatie van muziek, liveoptredens, animatie en prachtige veranderde decors.


Deze ambitieuze show heeft een cast van 23 livezangers, figuren, dansers en musici. Samen brengen zij een betoverend en vrolijk spektakel waar de hele familie van kan genieten. In totaal worden gasten 28 minuten lang geboeid door de Disneyliedjes, geweldige decors en prachtige kostuums. Via een speciaal nieuw lied krijgen de gasten ook nog een waardevolle les mee.


Voor het eerst in het Shanghai Disney Resort brengen Disneyfiguren van dertien verschillende klassieke en moderne Disneyverhalen een showspektakel tot leven. Het verhaal begint in een magische bibliotheek waar een gigantisch sprookjesboek bewaard wordt. Mickey en Goofy komen plots voor een raadsel te staan, wanneer de op warme knuffels verzotte Olaf uit het sprookjesboek komt. Samen gaan ze op avontuur om Olaf terug in het sprookjesboek te krijgen. Disney Vrienden uit Jungle Boek, Vaiana, Mulan, Rapunzel, Zootopia, De Prinses en de Kikker, Frozen en meer verhalen komen tot leven bij het omslaan van een nieuwe pagina van het magische sprookjesboek.


Tijdens de show zal iedere wereld tot leven gebracht worden door het gebruik van de laatste technieken. Gasten zullen verbluft zijn wanneer Disney opnieuw de showbeleving naar het hoogste niveau tilt met deze show. Er is op de kleinste details gelet, zodat terugkerende gasten iedere keer weer wat nieuws ontdekken tijdens het zien van de show.


De show zal een exclusieve première beleven tijdens een speciaal evenement voor de 5e Verjaardag van het Shanghai Disney Resort op 15 juni, wat enkel toegankelijk is voor genodigden. Vervolgens zal er een speciale verjaardagsceremonie plaatsvinden op het podium voor het kasteel. Op 16 juni zal de show voor alle Shanghai Disneyland gasten te zien zijn, wanneer ook voor de eerste keer de nieuwe ingang van het Walt Disney Grand Theatre opent, waarmee het theater direct te betreden is vanuit het park. Gasten kunnen dan voor het eerst genieten van Mickey’s Storybook Adventure.

Beoordeel dit item
(1 Stem)
Laatst aangepast op maandag 07 juni 2021 20:32