Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Creëer het Enchanted Storybook Castle thuis met Disney Paper Parks, als eerbetoon aan de 5e verjaardag van het Shanghai Disney Resort

juni 18, 2021 439
Het is 5 jaar geleden dat het Shanghai Disney Resort geopend werd! Om deze gedenkwaardige verjaardag te vieren, brengt Disney Parks Blog Disney Paper Parks activiteitenbladen van het Enchanted Storybook Castle uit. Nu kun je thuis een papieren 3D-versie maken van het grootste kasteel van Disney!

Deze printbare set laat de gevels van het kasteel zien, inclusief de majestueuze torens en de omringende rotspartijen en bruggen. Papieren kroonluchters sieren het interieur van het kasteel en maken het nog sierlijker en authentieker.

Kijk eens naar deze time-lapse video van het Enchanted Storybook Castle dat met papier wordt nagebouwd. Het kroonjuweel van het park is indrukwekkend en elegant, zelfs in papiervorm!


Disney Paper Parks is gemaakt voor Disney Parks Blog door Imagineer Stephanie Jazmines en Amy Young. Imagineer Allie Wong en Tatiana Cosentino hebben ook bijgedragen aan dit ontwerp. Ze hebben veel liefde in dit hart van het park gestoken!

De activiteitenbladen vereisen het gebruik van een schaar, lijm, plakband en vouwen langs lijnen in specifieke richtingen. Voor het beste resultaat raden wij aan de doe-bladen op ware grootte af te drukken en ze niet te verkleinen zodat ze op de pagina passen. We raden ook aan dat volwassenen meedoen of toezicht houden als er kleintjes zijn, om deze leuke activiteit nog leuker te maken.
Blijf Disney Parks Blog in de gaten houden voor meer releases van #DisneyPaperParks!

Door Disney Paper Parks te downloaden, erkent u en gaat u ermee akkoord dat deze materialen aan u worden verstrekt voor persoonlijk, niet-commercieel gebruik.
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op vrijdag 18 juni 2021 07:22