Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Shanghai Disney Resort's vijf fan favorieten in vijf jaar

juni 18, 2021 801
Shanghai Disney Resort's "Year of Magical Surprises" gaat verder als castmembers en gasten de 5e verjaardag van het resort vieren door middel van nieuwe attracties en ervaringen, feestelijke decoraties en speciale merchandise.

In de afgelopen vijf jaar heeft Shanghai Disney Resort een aantal indrukwekkende mijlpalen bereikt. Van het getoeter en gejoel bij TRON Lightcycle Power Run tot het gesmak bij de corn dog stands, we hebben goed naar onze gasten geluisterd en de top vijf fanfavorieten van vijf jaar magie op een rijtje gezet. Laten we ze eens bekijken!


Favoriete Attractie:
Elke attractie is een speciale ervaring op zich, maar de gasten van het Shanghai Disney Resort kunnen maar niet genoeg krijgen van de scherpe bochten in de TRON Lightcycle Power Run. In feite hebben deze turbo-aangedreven Lightcycles de laatste 5 jaar meer dan een miljoen zeshonderdduizend kilometer afgelegd. Dat is genoeg om 40 keer rond de wereld te reizen!  


Favoriete Merch:
Hoofdbanden en knuffels zijn twee van de meest populaire must-haves in Shanghai Disney Resort. Sinds de grote opening zijn er 219 verschillende soorten hoofdbanden beschikbaar voor gasten om te verzamelen. Wat knuffels betreft, zijn er in totaal 5.770.000 knuffels met gasten mee naar huis gekomen, wat erop neerkomt dat 1 op de 4 inwoners van Shanghai ten minste één knuffel van het Shanghai Disney Resort bezit.


Favoriete Parade:
Mickey’s Storybook Express en de parade hebben een totale afstand van 2200 kilometer afgelegd, lang genoeg om een parade route af te leggen die begint in Walt Disney World Resort en eindigt in Manhattan!


Favoriete Character:
Sinds de komst naar Shanghai Disney Resort in 2018, is StellaLou snel een fanfavoriet geworden. Als je een berg zou beklimmen van alle StellaLou-gerelateerde merchandise die met gasten mee naar huis is gekomen, zou je de Mount Everest 119 keer hebben beklommen! Hopelijk heb je comfortabele schoenen meegenomen.


Favoriete Voedsel:
Lievelingseten om op te knabbelen? Dat is makkelijk. Twee miljoen corn dogs zijn er in de afgelopen vijf jaar gegeten. Als al deze corn dogs op elkaar gestapeld zouden worden, zouden ze het Internationale Ruimtestation kunnen bereiken als het over Shanghai vliegt!

Als iemand nu maar kan tellen hoe vaak Mickey naar zijn gasten heeft gezwaaid. Wil je meer zien van het "Year of Magical Surprises"? Luister naar het officiële verjaardagsliedje en ga achter de schermen kijken bij het maken van de nieuwe cast- en karakterkostuums.
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op vrijdag 18 juni 2021 07:32