Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Tokyo DisneySea Hotel MiraCosta

april 11, 2021 16116

Index

Het Tokyo DisneySea Hotel MiraCosta maakt deel uit van het Tokyo DisneySea park. Hierdoor verblijf je dus midden in de magie van Disney. Gasten kunnen heerlijk nagenieten in dit prachtige hotel geheel gebouwd in de klassieke Italiaanse stijl.


De Magie van Tokyo DisneySea binnen handbereik
De gasten die verblijven in het Tokyo DisneySea Hotel MiraCosta hebben eenvoudig en snel toegang tot het Tokyo DisneySea park via de speciale ingang voor hotelgasten, de Hotel/Park Gateway. Hierdoor is het eenvoudig om tijdens je dag in het park even terug naar de hotelkamer te gaan om even wat te rusten, of gebruik te kunnen maken van een van de andere hotelfaciliteiten.


Kijk uit over Tokyo DisneySea
Terwijl gasten relaxen op hun hotelkamer kunnen zij vanuit de kamers gelegen aan de parkzijde genieten van een prachtig uitzicht over Tokyo DisneySea. Een aantal kamers van het hotel kijkt namelijk uit over de prachtige haven van Port Paradiso.

Disney Resort Line Monorail
Voor alle hotelgasten van Tokyo DisneySea Hotel MiraCosta is er de mogelijkheid om gebruik te maken van de Disney Resort Line Monorail. Als hotelgast ontvang je namelijk een ticket voor deze monorail bij je verblijf. Met dit ticket mag je onbeperkt gebruik maken van de monoraildienst tijdens je gehele verblijf.


Gegarandeerde toegang tot de parken
Indien je een verblijf hebt in één van de Disney Hotels, dan ben je gegarandeerd van toegang tot het park. Zelfs op de drukste dagen ben je verzekerd dat je de parken kunt bezoeken.

Disneysfeer gegarandeerd
Een verblijf in Tokyo DisneySea Hotel MiraCosta is vol met Disneysfeer. Zo zal je in het interieur vele verwijzingen naar Disney terugvinden. Daarnaast vind je in de badkamer speciaal voor het hotel ontworpen shampoo en andere benodigdheden. En voor wie graag naar Disney Channel kijkt, is er ook goed nieuws, dit kun je namelijk kosteloos kijken op de tv in je kamer.


Exclusieve souvenirs
Gasten van Tokyo DisneySea Hotel MiraCosta die graag een souvenir van hun hotel willen meenemen naar huis, zullen in het hotel exclusieve souvenirs, uiteraard geheel in het thema van het hotel, kunnen kopen. Op deze manier neem je de magie van het hotel mee naar huis.

Unieke Disneyservice
Wanneer je verblijft in een Disney Hotel geniet je uiteraard ook van de echte Disneyservice. De Cast Members gaan tot het uiterste om je verblijf perfect te laten verlopen. De enige echte Disneykwaliteit maakt een verblijf in een Disney Hotel uniek.


Een koninklijke behandeling
Voor wie tijdens zijn verblijf extra in de watten gelegd wil worden, beschikt Tokyo DisneySea Hotel MiraCosta over luxe kamers en suites. Deze bieden extra services, bovenop de voordelen die iedere gast in Tokyo DisneySea Hotel MiraCosta heeft. Hierbij behoort onder meer de toegang tot de Salone dell’Amico.


Vorige 1/10 Volgende »

Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op vrijdag 15 oktober 2021 10:03