Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Guardians of the Galaxy: Cosmic Rewind opent in de zomer van 2022 in EPCOT

november 22, 2021 196
Zet je mixtape op en bereid je voor op iets geweldigs... want het wordt tijd om de Melkweg te redden!

Afgelopen weekend op Destination D23 heeft Disney Parks, Experiences and Products Chairman Josh D'Amaro onthuld dat Guardians of the Galaxy: Cosmic Rewind in de zomer van 2022 zal openen in EPCOT als onderdeel van de viering van de 50e verjaardag van het Walt Disney World Resort. Deze spannende nieuwe familie-vriendelijke coaster is vergelijkbaar met de "grandeur" en plezier van de blockbuster "Guardians of the Galaxy" films in wat één van de langste volledig gesloten achtbanen in de wereld zal zijn.

Josh maakte deze spannende aankondiging met een beetje hulp van een vriend ... bekijk de video hieronder om te horen van Academy Award genomineerde Glenn Close, die voor onze attractie haar rol uit "Guardians of the Galaxy" zal hernemen als Nova Prime, de leider van Xandar en commandant van het Nova Corps.Je zult Nova Prime zien in het nieuwe Wonders of Xandar "other-world" paviljoen in EPCOT, dat de Xandarianen momenteel aan het bouwen zijn in het onlangs omgedoopte World Discovery gedeelte van het park. Hier zul je meer te weten komen over de Xandarians en hun geavanceerde technologieën, die ze naar de Aarde brengen - of Terra, zoals ze onze planeet noemen.

Josh deelde ook deze nieuwe beelden van de Xandar Gallery, waar je meer zult ontdekken over de Xandarische mensen, cultuur en geschiedenis, inclusief hun helden zoals ... de Guardians of the Galaxy! Het is allemaal goed en wel tot zij opduiken, natuurlijk, en er avontuur volgt in een intergalactische achtervolging door tijd en ruimte.Hier is een teaser afbeelding voor de attractie, die ook werd onthuld door Josh.


Er is een hoop uit te pakken hier, dus laten we eens een kijkje nemen:
•    Eerst en vooral hebben we die sympathieke kosmische buitenbeentjes die recht op ons afkomen - Rocket (kijk naar die ondeugende grijns op zijn gezicht ... hij heeft altijd een plan, niet?), Groot, Gamora, Drax en Star-Lord die met zijn geliefde cassettespeler zwaait.
•    Langs de Guardians vliegen de gasten aan boord van de innovatieve nieuwe voertuigen van deze coaster, die zijn gelijke niet kent in het heelal.
•    Net onder Gamora ligt het schip van Star-Lord. Als de Guardians in de buurt zijn, zijn ze vast aan boord.
•    En over schepen gesproken, ik wil jullie aandacht vestigen op de Starblasters linksboven. Deze Nova Corps-schepen komen uit een sprongpunt, de Xandariaanse methode om grote afstanden in luttele momenten te overbruggen. Wie weet wat er aan de andere kant is?
•    I am Groot.
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Laagste prijs kalender