Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Nieuw en terugkerend live entertainment in het Walt Disney World Resort tijdens de viering van de 50e verjaardag

november 23, 2021 349
Als onderdeel van het Destination D23 evenement werd er aangekondigd  dat verschillende belangrijke live entertainment ervaringen terug zullen keren naar het Walt Disney World Resort tijdens 's werelds meest magische viering, en sommige komen terug met nieuwe toevoegingen en verbeteringen!


Een paar maanden geleden onthulden we dat we volgend jaar een vernieuwde versie van "Finding Nemo: The Musical" naar Theater in the Wild in Disney's Animal Kingdom Theme Park zullen brengen. Nu zijn we verheugd om wat extra details met jullie te delen over deze vernieuwde show, die we "Finding Nemo: The Big Blue... and Beyond!" noemen. Onze nieuwe show speelt zich af in de tijdlijn van de film "Finding Dory." Wanneer je plaatsneemt in het theater, bevind je je in het Marine Life Institute.

Als de show begint, maken we kennis met de vissen uit Dr. P. Sherman's kantoor in "Finding Nemo", die hun weg over de oceaan naar Californië hebben gevonden. Ze vertellen het verhaal van Nemo en hoe ze daar terecht zijn gekomen, met veel van de geliefde liedjes en productienummers uit de originele show. Het team is hard aan het werk om "Finding Nemo: The Big Blue... and Beyond!" klaar te maken voor de opening in 2022.


Zoals Josh D'Amaro, Chairman, Disney Parks, Experiences and Products, eerder aankondigde, zal "Fantasmic!" ook terugkeren naar Disney's Hollywood Studios in 2022. Wanneer dit ongelooflijke spektakel volgend jaar heropent, zal het een volledig nieuwe sequentie bevatten met live performers, stunts, speciale effecten en meer!

We hebben onlangs ook de terugkeer aangekondigd van de DISNEY ON BROADWAY Concert Series, samen met het 2022 EPCOT International Festival of the Arts, dat plaatsvindt van 14 januari tot 21 februari. Vandaag hebben we de fantastische line-up van getalenteerde artiesten onthuld die zullen optreden tijdens het Festival. Ga naar DisneyWorld.com voor alle details, zodat je kunt beginnen met het plannen van je bezoek.


In het Magic Kingdom Park brengen we begin volgend jaar live entertainment terug naar de Cinderella Castle Forecourt Stage, met een show die opnieuw is verbeterd voor de viering van de 50e verjaardag. "Mickey's Magical Friendship Faire" zal favoriete scènes uit de vorige versie van de show bevatten - met sequenties geïnspireerd door "Frozen", "Tangled" en "The Princess and the Frog" - plus een nieuwe opening en een nieuwe finale met Mickey Mouse en al zijn vrienden in hun sprankelende, EARidescent-kleding. De show zal ook een geheel nieuw, origineel nummer bevatten getiteld "Where the Magic Feels Like Home." "Mickey's Magical Friendship Faire" zal een prachtige aanvulling zijn op onze live entertainment line-up voor de viering van de 50e verjaardag.


Sinds we vorig jaar onze parken heropenden, hebben we favoriete Disney-figuren op nieuwe manieren gepresenteerd, zoals de cavalcades die langs de parade-route rijden in het Magic Kingdom Park. Deze cavalcades zijn erg populair geweest en zullen ook in de toekomst deel blijven uitmaken van de entertainmentervaring in het park. Mickey's Celebration Cavalcade debuteerde op 1 oktober als onderdeel van de 50e verjaardag, en later deze winter introduceren we een nieuwe cavalcade, de Disney Adventure Friends Cavalcade, met een spannende line-up van personages die allemaal een geweldige reis maken door het park. De Disney Adventure Friends Cavalcade zal de meeste personages bevatten van alle cavalcades tot nu toe, waaronder Nick en Judy uit "Zootopia", Baloo en King Louie uit "The Jungle Book", José Carioca en Panchito uit "The Three Caballeros", Miguel uit "Coco", plus Merida, Moana, The Incredibles, en zo veel meer!


En in het begin van 2022 zullen deze cavalcades het gezelschap krijgen van de Disney "Festival of Fantasy" Parade. Deze levendige en vreugdevolle viering van Fantasyland brengt tientallen geliefde Disney personages en verhalen naar de straten van het Magic Kingdom Park, van de Disney Princess Garden tot een carnaval van kleur geleid door niemand minder dan Mickey Mouse en Minnie Mouse.
Dit alles (en nog veel meer!) is in de maak en voegt zich bij de nieuwe ervaringen die debuteerden met de lancering van de Walt Disney World 50th Anniversary viering, waaronder "Disney KiteTails", "Harmonious", en "Disney Enchantment", evenals andere terugkerende favorieten zoals "Indiana Jones Epic Stunt Spectacular." Zorg ervoor dat je #DisneyWorld50 volgt en blijf Disney Parks Blog lezen voor al het nieuws en updates tijdens de viering!

Bekijk de aanbiedingen voor Walt Disney World!
 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)