Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

EPCOT International Festival of the Arts viert visuele, culinaire en uitvoerende kunsten

januari 17, 2022 270
Opwindende avonturen in de visuele, culinaire en uitvoerende kunsten staan de gasten te wachten tijdens het EPCOT International Festival of the Arts van 14 januari tot 21 februari 2022.

Gedurende de 39 dagen van het festival presenteren chef-koks gerechten geïnspireerd door kunststromingen, komen visuele meesterwerken tot leven en zingen Broadway-sterren geliefde showtunes in een viering van podiumkunst die festivalgangers zeker zal boeien en zoals alleen Disney kan organiseren.

Het EPCOT International Festival of the Arts wordt gehouden tijdens de 18-maanden durende viering van de 50e verjaardag van het Walt Disney World Resort en geeft u de gelegenheid om kunstzinnig te zijn tijdens 's werelds meest magische viering.


Afbeelding

Onder de hoogtepunten van het festival:

- Een gastfavoriet, de DISNEY ON BROADWAY Concert Series, presenteert elke avond van het festival drie shows. Broadwaysterren brengen liedjes uit meer dan 25 jaar bekroonde podiumproducties. Ga naar www.ArtfulEPCOT.com voor dinerarrangementen die u kunt combineren met concertoptredens.

- Proef en nip van de wereld in 15 Food Studio's die creatieve internationale en nationale gerechten en dranken serveren voor elke smaakpapillen. Van Marokko tot Canada en Amerika, op elk menu staan gloednieuwe gerechten, kunstig gecreëerd en gepresenteerd. Nieuwkomers in de Food Studio's zijn Deco Delights (Dulce Chocolate Mousse) en The Craftsman's Courtyard (op gietijzer geroosterde mosselen). Bij het nieuwe plantaardige aanbod staan onder meer wortelen op drie manieren: berbere-gekruid en gegrild, ingemaakte wortelen en wortel-gemberpuree.

- Trek je sportschoenen aan en bereid je eetlust voor op de Wonderful Walk of Colorful Cuisine, een leuke culinaire wandeling langs vijf zoete en hartige gerechten die in het Festival Passport staan. Verzamel alle vijf de stempels en kom in aanmerking voor een verrukkelijk Artist Palette Cookie.

- Oogverblindende kunst staat centraal op het festival. De meesterstukken van meer dan 100 Disney- en bezoekende kunstenaars zijn overal in EPCOT te zien. Neem een kijkje in de Disney Artist Gallery of de WonderGround Gallery en zie hoe de kunstenaars aan het werk zijn. Op de begane grond zullen werken van krijtkunstenaars te zien zijn langs de brug naar Showcase Plaza. Het Showcase Plaza podium komt tot leven met muzikale acts, een spektakel van opwindende kracht met Art Defying Gravity en Visual Art in Performance, geleid door een kunstenaar die favoriete Disney Characters schildert in een kwestie van minuten.

- Plezier voor alle leeftijden. Kinderen kunnen hun eigen meesterwerken in krijt maken bij Kid's Chalk Art, terwijl gezinnen hun creatieve stempel kunnen drukken op een larger-than-life muurschildering bij Expression Section: A Paint by Numbers Mural. In de Animation Academy leert u van een animatietekenaar hoe u een Disney-figuur tekent. Illustraties van Walt Disney World Resort attracties door Disney Imagineers van over de hele wereld zullen te zien zijn bij Drawing on Inspiration: Viering van 50 jaar magie.

- Overal in World Showcase kunnen gasten in enkele van de meest iconische kunstwerken van over de hele wereld stappen bij unieke Artful Photo Ops. Voor een extra toeslag nodigt Figment's Brush with the Masters gasten uit op een speurtocht door World Showcase. De sympathieke paarse draak verstopt zich in beroemde kunstwerken. Lever je ingevulde kaart met Figment-waarnemingen in om een kunstige verrassing te verzilveren!

- Figment geeft ook een artistiek tintje aan de exclusieve festival merchandise collectie die bestaat uit en accessoires, mooie geschenken, en nog veel meer.

Beoordeel dit item
(0 stemmen)