Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Fan krijgt een voorproefje van Remy’s Ratatouille Adventure

december 29, 2020 827
'Ratatouille'-fan krijgt een voorproefje van Remy’s Ratatouille Adventure in EPCOT - Walt Disney World
Je kent misschien het verhaal van Emily Jacobsen, die zo opgewonden is over het debuut van Remy's Ratatouille Adventure in EPCOT, dat ze een lied over Remy schreef en een video online plaatste waarin ze het lied zong. De clip werd al snel een wereldwijd fenomeen op sociale media en inspireerde anderen om hun liefde voor de "Kleine Chef" te delen door middel van muziek.

Om haar vreugde en creativiteit te vieren, hebben we besloten om een ​​beetje extra magie toe te voegen aan Emily's recente Walt Disney World Resort- vakantie. Gisteren werd ze backstage meegenomen naar EPCOT voor een verrassende sneak peek van Remy's Ratatouille Adventure, dat in 2021 open gaat in het pas opnieuw ontworpen paviljoen van Frankrijk. Gebaseerd op de hitfilm "Ratatouille" van Disney en Pixar, zal deze gezinsvriendelijke attractie gasten uitnodigen om te verkleinen tot de grootte van een rat, voor een culinair avontuur met Remy, racend over Gusteau's keukenvloer.


Meer over deze een nieuwe gezinsvriendelijke trackless darkride, gebaseerd op Ratatouille: L'Aventure Totalement Toquée de Rémy in het Walt Disney Studios Park in Disneyland Paris lees je hier: Remy's Ratatouille Adventure.Beoordeel dit item
(0 stemmen)