Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Resort Transportation Systeem

januari 04, 2021 377
In Walt Disney World in Florida zijn er tal verschillende mogelijkheden om je van je Disneyhotel naar het Magic Kingdom te brengen en vandaar naar bijvoorbeeld Disney's Blizzard Beach. Ontdek ze hieronder allemaal!
Vanuit alle hoeken van alle parken en resorts zijn er verschillende transportmiddelen beschikbaar zoals:
- Bus
- Boot
- Monorail
- Skyliner
- Minnie Van Service (De taxiservice van Disney)

Transport vanop de luchthaven?
Op de luchthaven zijn er verschillende transportopties beschikbaar: je kan gebruik maken van de gratis Disney's Magical Express, de betalende Minnie Van Service, je kan een gewone taxi nemen of een auto huren en zelf rijden.Walt Disney World-busdienst
Ontspan en geniet van de gratis busdienst met airconditioning in het Walt Disney World Resort.

Laat ons u vervoeren!
Bespaar tijd, geld en het gedoe van zelf autorijden en parkeren. Bijna heel het Walt Disney World Resort is gemakkelijk bereikbaar met onze bussen, die met intervallen van ongeveer 20 minuten rijden.

Kennismaken met het Disney-thema en de waterparken van een Disney Resort Hotel
- De busdienst van de Disney Resort hotels begint 45 minuten voor de opening van het park en eindigt 1 uur voor de sluiting van het park.
- De retourservice naar de Disney Resort hotels eindigt 2 uur na de sluiting van het park.

Vervoer tussen de verschillende Disneyparken en de waterparken
Vraag ter plaatse aan een Cast Member om je te helpen bij het plannen van je reis van het ene park naar het andere. De meest directe route kan een combinatie van bus, monorail, boot of gondel zijn.

Kennismaken met Disney Springs
- De busdienst vanaf de Disney Resort hotels begint 45 minuten voor opening en stopt om 01:00 uur. De retourservice naar de Disney Resort hotels eindigt om 02:00 uur.
- Een enkele busdienst van de 4 Disneyparken is dagelijks geopend van 16:00 tot 23:00 uur of 2 uur na het sluiten van de themaparken, afhankelijk van wat zich eerder voordoet.
Voor sommige routes moet je wellicht verschillende buslijnen nemen. Geen bagage of alcohol van welk type dan ook is toegestaan ​​op de Walt Disney World Resort-bussen. Alle kinderwagens moeten worden opgevouwen en moeten uit het gangpad blijven. Medische kinderwagens voor gasten met een handicap worden behandeld als rolstoelen.

Plan hier al je busstops en routes!

Walt Disney World transport via het water
Ga in Disney-stijl op stap, geniet van een ontspannen cruise op een charmante speedboat of statige veerboot. Iedereen aan boord! Verander je reis in een traktatie op onze vloot van boten die een attractie op zich is. Geniet van het landschap en ontspan met een welgekomen bries terwijl je rond Seven Seas Lagoon en Bay Lake vaart. Voel de wind in je haren en de magie in de lucht terwijl je op Crescent Lake en Lake Hollywood vaart. Watertaxi's en veerboten varen naar en van het Magic Kingdom-park, Epcot, Disney's Hollywood Studios en Disney Springs. De meeste routes worden uitgevoerd met intervallen van 15 tot 30 minuten.

Magic Kingdom Park
Bereikbaar met Speedboat (ook bekend als watertaxi) van:

Disney's Grand Floridian Resort & Spa
De villa's van het Grand Floridian Resort & Spa van Disney
Disney's Polynesian Village Resort
Disney's Fort Wilderness Resort & Campground
Disney's Wilderness Lodge
Boulder Ridge Villas in Disney's Wilderness Lodge

Veerboten verbinden het Magic Kingdom-park met het Transportation and Ticket Center.

Epcot en Disney's Hollywood Studios
Bereikbaar per boot vanaf:

Disney's BoardWalk Inn
Disney's BoardWalk Villas
Disney's Beach Club Resort
Disney's Beach Club Villas
Disney's Yacht Club Resort
Walt Disney World Swan Hotel
Walt Disney World Dolphin Hotel

Disney Springs
Bereikbaar per veerboot vanaf:

Disney's Port Orleans Resort-French Quarter
Disney's Port Orleans Resort-Riverside
Disney's Old Key West Resort
Disney's Saratoga Springs Resort & Spa

De openingstijden variëren afhankelijk van water- en weersomstandigheden. Hou er rekening mee dat geen bagage of alcohol van welk type dan ook is toegestaan ​​op waterscooters van Disney. Alle kinderwagens moeten worden gevouwen en mogen niet in het gangpad staan. Medische kinderwagens voor gehandicapte gasten worden behandeld als rolstoelen.

Hoe moet je het Walt Disney World Transport via het water gebruiken?
Waar je ook heen wil, het is gemakkelijk te bereiken wanneer je aan boord van het Walt Disney World Transport via het water - inclusief speedboat, boot- en veerbootdienst naar het Magic Kingdom-park, Epcot, Disney's Hollywood Studios, Disney Springs en bepaalde Walt Disney World Resort-hotels gaat.
Wacht gewoon op één van de handige en goed aangegeven afhaalpunten in Walt Disney World Resort. Jouw rit arriveert dan - meestal binnen enkele minuten - om je naar verschillende bestemmingen te vervoeren. Hou er rekening mee dat bepaalde bestemmingen niet rechtstreeks te bereiken zijn; Het is mogelijk dat je een ander vervoersmiddel moet gebruiken om je bestemming te bereiken.

Plan hier al je waterstops en routes!

Walt Disney World Monorail
Rondreizen in Walt Disney World Resort is een koud kunstje in de wereldberoemde monorail, het 'openbaar vervoer van de toekomst'.
Monorails kunnen werken met aangepaste service en routes. Controleer tijdens je aanstaande bezoek eerst bij een Cast Member dat monorailtransport de best mogelijke optie voor je is, omdat er veel andere transportopties beschikbaar zijn!

Rijd hoog in de lucht
Magic Kingdom park, Epcot en geselecteerde Disney Deluxe Resort-hotels liggen op slechts enkele minuten met de monorail.
Het Walt Disney World Monorail-systeem heeft 3 afzonderlijke lijnen die door het Walt Disney World Resort reizen.

The Resort Monorail heeft de volgende stops:

Magic Kingdom park
Disney's Contemporary Resort
Disney's Grand Floridian Resort & Spa
Disney's Polynesian Village Resort
Transport en Ticket Center (TTC)

De Epcot Monorail en de Express Monorail zijn afkomstig van de TTC en bieden express retourdiensten naar Epcot en Magic Kingdom park.

Het Walt Disney World Monorail-systeem werkt vanaf 30 minuten vóór de vroegste opening van het park tot één uur na de laatste sluiting van de parkeerplaats. Hou er rekening mee dat glazen containers van elk type op de monorail niet zijn toegestaan. Medische kinderwagens voor gasten met een handicap worden behandeld als rolstoelen.

Hoe moet je het Walt Disney World monorailsysteem gebruiken?
Waar je ook heen wil, het is gemakkelijk te bereiken aan boord van één van onze wereldberoemde monorails!
Wacht gewoon op één van de handige en goed aangegeven ophaalpunten in het Walt Disney World Resort. Je rit arriveert dan - meestal binnen enkele minuten - om je naar verschillende bestemmingen te vervoeren. Hou er rekening mee dat bepaalde bestemmingen niet rechtstreeks zijn; Het is mogelijk dat je een ander vervoersmiddel moet gebruiken om je bestemming te bereiken.

En onthoud: als je in Disney's Contemporary Resort, Disney's Grand Floridian Resort & Spa of Disney's Polynesian Village Resort verblijft, heb je gemakkelijke toegang tot alle monoraillijnen, direct vanuit je Disney Resort hotel.

Plan hier al je monorailstops en routes!
Zoom in (real dimensions: 1280 x 720)
Disney Skyliner (vanaf najaar 2019!)
Ga de lucht in en reis per gondel met een adembenemend uitzicht over verschillende locaties rond het Walt Disney World Resort!

Stijg naar nieuwe hoogten
Vanaf het najaar van 2019 kan je de Disney Skyliner ontdekken, een ongelooflijk nieuwe manier om rond Walt Disney World Resort te reizen!

Zweef boven de boomtoppen en voeg een extra scheut elfenstof toe aan je dag. Dit grootse, ultramoderne gondelsysteem verbindt Disney's Hollywood Studios en International Gateway bij Epcot op handige wijze met de volgende Resort-hotels:

- Disney's Caribbean Beach Resort,
- Disney's Art of Animation Resort,
- Disney's Pop Century Resort en
- Disney's Riviera Resort.


Gasten hebben er een gemakkelijke toegang bij tot de Disney's BoardWalk en een leuke manier om te reizen tussen Epcot en Disney's Hollywood Studios. Bovendien biedt de Disney Skyliner een ontspannen reis naar eetgelegenheden in de Disney Resort-hotels, waaronder Disney's Yacht Club Resort, Disney's Beach Club Resort en Disney's BoardWalk Inn.

Sommige gondels zijn versierd met iconische Disney-figuren, figuren uit Disney-attracties en filmfavorieten, wat het nog magischer maakt om rond te reizen terwijl je geniet van adembenemende vergezichten over en tussen deze betoverende locaties!

Zoom in (real dimensions: 1280 x 720)De gondels worden versierd met afbeeldingen van Disney-films, attracties en personages. Als je bijvoorbeeld naar enkele gondels kijkt vanaf de grond, lijkt het alsof personages zoals Mickey Mouse, Minnie Mouse, Pluto of Chip & Dale met de gasten meegaan. Er zullen ook enkele Disney-animatiefilms vertegenwoordigd zijn, zoals Beauty & the Beast, Frozen, Lilo & Stitch, Moana, Peter Pan, The Princess and the Frog, Ralph Breaks the internet, Sneeuwwitje en de zeven dwergen en Zootopia.Ook gondels met een ander thema komen eraan:

- Coco
- Goofy, Pete, Horace Horsecollar and Clarabelle Cow
- Finding Dory
- The Haunted Mansion
- Monsters, Inc.
- Pirates of the Caribbean
- Ratatouille
- Winnie the Pooh
- Huey, Duey, and Louie


Wil je graag Walt Disney World bezoeken? Bekijk dan hier de aanbiedingen: Walt Disney World website
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Laagste prijs kalender