Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

50ste verjaardag van het Walt Disney World Resort

februari 19, 2021 1522
The World’s Most Magical Celebration begint op 1 oktober ter ere van de 50ste verjaardag van het Walt Disney World Resort

Het is een evenement waar al 5 decennia aan gewerkt wordt!
Vanaf 1 oktober organiseert het Walt Disney World Resort "The World's Most Magical Celebration" ter ere van onze 50ste verjaardag, compleet met nieuwe ervaringen in onze vier themaparken en daarbuiten. Deze mijlpaal is zo belangrijk dat we zelfs een nieuw woord hebben bedacht - "EARidescence" - om te beschrijven wat je zult zien wanneer je onze parken bezoekt. Onze Disney-teams creëren allerlei nieuwe decoraties die de hele dag en tot diep in de nacht zullen glinsteren en fonkelen.Als onderdeel van de viering zal de koninklijke make-over van het kasteel van Assepoester in het Magic Kingdom Park van vorig jaar nog verder worden uitgebreid. Zoals je kunt zien in deze nieuwe artist rendering zal het kasteel worden voorzien van gouden vlaggen en een 50ste verjaardagsschild als onderdeel van zijn feestelijke nieuwe look.Het kasteel zal 's nachts nog meer magie toevoegen, samen met de iconen in elk van de andere drie themaparken als ze veranderen in bakens van magie. In de video hierboven kun je een idee krijgen van hoe ze eruit zullen zien, met elfenstof op het kasteel van Assepoester, magische vuurvliegjes die de Tree of Life in Disney's Animal Kingdom bewonen en speciale nieuwe accenten die tot leven komen in het Hollywood Tower Hotel in Disney's Hollywood Studios.  

En in EPCOT zullen nieuwe lichten schijnen over de reflecterende panelen van Spaceship Earth, die met elkaar in verbinding staan en lijken op sterren aan een nachtelijke hemel. Deze permanente nieuwe verlichting zal ook na "The World's Most Magical Celebration" een beeldbepalend kenmerk van het park blijven.


Let ook op Mickey Mouse en Minnie Mouse, die voor de viering sprankelende nieuwe looks zullen krijgen. Als gastheren van het evenement zullen ze voor de gelegenheid gekleed zijn in op maat gemaakte kleding van EARidescent stof met gouden accenten.

In afwachting van deze spannende tijd hebben we onlangs Walt Disney World doorkruist om met gasten en Disney castmembers te praten over wat een magische viering voor hen zou betekenen en waarom ze hier zo graag zijn. Deze nieuwe video bevat veel van de emoties die we op dit moment voelen terwijl we ons voorbereiden op onze 50ste verjaardag:Namens mijn collega castmembers uit Walt Disney World kan ik je vertellen dat we ernaar uitkijken u te verwelkomen tijdens deze speciale tijd in onze geschiedenis. We zullen in de toekomst meer te vertellen hebben over onze plannen voor "The World's Most Magical Celebration" in de aanloop naar de grote dag op 1 oktober en dan zullen we alle magie beschrijven die te vinden is tijdens het 18 maanden durende evenement. Blijf dus hier op de Disney Parks Blog kijken voor de laatste updates over wat iets belooft te worden om de volgende 50 jaar niet te vergeten.

Boek nu en ontdek Walt Disney World in 2022!


Beoordeel dit item
(0 stemmen)