Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

De wereld komt samen tijdens het werk aan 'Harmonious' in EPCOT

maart 01, 2021 485
EPCOT is altijd een speciale plaats geweest waar de wereld samenkomt om menselijke prestaties te vieren. Niets heeft deze geest door de jaren heen meer belichaamd dan de line-up van originele avondspektakels in het park.

Hoewel we nog niet hebben bepaald wanneer onze volgende show zal debuteren, zijn onze teams van Walt Disney Imagineering en Disney Live Entertainment hard aan het werk om voort te bouwen op die erfenis met "Harmonious." Al vroeg in onze plannen voor de transformatie van EPCOT zagen we de kracht en het potentieel van deze nieuwe show om een verhaal te vertellen van wereldwijde verbinding en viering. Dit grootse, originele spektakel is een eerbetoon aan de kracht van verhalen en liederen die ons verenigen en maakt gebruik van muziek en visuals van Disney en artiesten van over de hele wereld.
"Harmonious" is een wereldwijde inspanning, die echt de magie van de mogelijkheid omarmt. In de afgelopen weken hebben technische ontwerpers van Disney Live Entertainment in het hele land verschillende elementen van de show geprogrammeerd, van media en fonteinen tot verlichting en pyrotechniek, terwijl ze werkten in een volledig virtuele omgeving. Onze muziekproducenten bij Walt Disney Imagineering hebben op afstand opnamesessies geleid met een ongelooflijk gevarieerd scala aan muzikale artiesten, die in studio's over de hele wereld optreden.Eenmaal voltooid, zal "Harmonious" één van de grootste avondspektakels zijn die we ooit hebben geproduceerd. We zijn druk bezig met het inrichten van deze innovatieve toolkit, waarbij we elk van de vijf drijvende platforms van de show klaarmaken om hun plaats in te nemen op World Showcase Lagoon. Op deze platforms, die als een kompas zijn gepositioneerd, bevindt zich de belangrijkste showapparatuur voor "Harmonious". Op het onlangs geplaatste middelste platform staat een iconische centrale ringstructuur van zes verdiepingen hoog, die een watergordijn met hoge dichtheid, bewegende lichten, fonteinen en nog veel meer ondersteunt.
Hoewel de show zich nog in een vroeg ontwikkelingsstadium bevindt en er nog meer details over de afwerking zullen volgen, ben ik verheugd enkele recente vorderingen te kunnen delen.

Bron: https://disneyparks.disney.go.com/blog/
Beoordeel dit item
(0 stemmen)