Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

We vieren de release van ‘Raya and the Last Dragon’

maart 04, 2021 487
Walt Disney Animation Studios' "Raya and the Last Dragon" komt deze vrijdag uit en er zijn veel manieren om de nieuwe film in de Disney Parken en thuis te vieren!
‘Raya and the Last Dragon’ reist naar de fantasiewereld van Kumandra, waar mensen en draken lang geleden in harmonie samenleefden. Maar toen een kwade kracht het land bedreigde, offerden de draken zichzelf op om de mensheid te redden. Nu, 500 jaar later, is datzelfde kwaad teruggekeerd en is het aan een eenzame krijger, Raya, om de legendarische laatste draak op te sporen en zo het verscheurde land en zijn verdeelde volk te herstellen. Tijdens haar reis zal ze echter leren dat er meer nodig is dan een draak om de wereld te redden - er is ook vertrouwen en teamwork voor nodig.

In Disney's Animal Kingdom Theme Park kunnen gasten op de foto met een zandsculptuur van 40 ton in Discovery Island Stage, nieuwe personages leren tekenen in The Animation Experience in Conservation Station of genieten van verschillende nieuwe lekkernijen, allemaal geïnspireerd door de film. Hier is een blik op het maken van het zandsculptuur dat twee ambachtslieden drie dagen kostte om uit te houwen.

Bereid je voor op avontuur met nieuwe producten die verkrijgbaar zijn bij shopDisney, Disney stores, het Walt Disney World Resort en het Downtown Disney District in het Disneyland Resort.
En binnenkort zal het Downtown Disney District debuteren met een nieuwe kunstinstallatie ontworpen door Walt Disney Imagineering Concept Designer, Xiao Qing Chen. Qing is geboren en getogen in Maleisië en haalde haar inspiratie voor dit kunstwerk uit de film en haar erfgoed. De bedoeling van Qing's ontwerp voor het stuk is om verschillen te vieren door ieders uniciteit en sterke punten te respecteren, te accepteren en te omarmen. Houd de Disney Parks Blog in de gaten voor meer details.
Vier je thuis? Download dan het gratis "Raya and the Last Dragon" Activity Packet, een perfecte manier om meer over de film te ontdekken met activiteiten rond het thema natuur, storytelling, creativiteit, vriendschap en gemeenschap.
En vind je innerlijke krijger terug tijdens het streamen van de "Raya and the Last Dragon" Soundtrack, met liedjes van de voor een Oscar genomineerde componist James Newton Howard en het nieuwe originele nummer "Lead the Way" van de voor een Grammy genomineerde artiest Jhené Aiko.
"Raya and the Last Dragon" komt gelijktijdig uit in de bioscoop en op Disney+ met Premier Access aanstaande vrijdag. Extra toeslag vereist.
Beoordeel dit item
(0 stemmen)