Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Imagineer geeft kijkje achter de schermen bij de voorbereidingen voor de decoratie van het Cinderella Castle

maart 11, 2021 806
Imagineer Zach Riddley heeft zojuist een video gedeeld waarin de backstage voorbereidingen te zien zijn die Disney doet om de decoraties  van het Cinderella Castle klaar te krijgen voor installatie. In de video wordt Riddley bijgestaan door andere Cast Members terwijl ze praten over het ontwerp van de decoraties.

Onze @WaltDisneyImagineering teams hebben hard gewerkt aan het nieuwe decor voor het Cinderella Castle in het Magic Kingdom en vandaag ben ik verheugd om jullie een eerste preview te tonen van onze vorderingen. Zoals je in de video kunt zien, krijgt het Cinderella Castle een koninklijke behandeling wanneer glinsterende juwelen en linten in koninklijk blauw en EARidescent goud de torentjes en torens in alle richtingen zullen omhullen voor de 50ste verjaardag van @waltdisneyworld later dit jaar.
Om dit blijvende icoon van het Magic Kingdom te vieren, ontwikkelden onze Imagineers deze nieuwe kleuren, gouden details en levendige tinten na inspiratie te hebben gehaald uit Mary Blair's visie in de klassieke Cinderella film. We kijken ernaar uit om meer te delen over onze ontwerpinspiratie en aanpak als we deze visie tot leven brengen en kunnen niet wachten om te zien hoe deze details het kasteel beginnen te sieren in de komende weken en maanden!


Afbeelding

Bron: https://www.instagram.com/
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Laagste prijs kalender