Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Creations Shop opent deze zomer in EPCOT

april 10, 2021 515
Nieuwe Creations Shop opent deze zomer in EPCOT (WDW) - de volgende mijlpaal in de historische transformatie van het park

EPCOT is een park over mensen - over onze hoop, onze dromen en de magie van het verbeelden van het onmogelijke en dat werkelijkheid laten worden. Dat idee is de kern van creativiteit en onze inspiratie voor alles wat we doen terwijl het park een historische transformatie ondergaat. Deze zomer zetten we een nieuwe grote stap met de onthulling van de nieuwe flagship merchandise locatie, genaamd Creations Shop.

Creations Shop heeft een gedurfd, gestroomlijnd ontwerp dat perfect is voor de rijke verscheidenheid aan artikelen die je zult vinden als onderdeel van uw EPCOT-ervaring. Het wordt een open, heldere, gastvrije omgeving met enorme glazen wanden die het zonlicht naar binnen laten stromen en je het gevoel geven dat je in contact bent met de natuur, zelfs als je binnen bent. We gebruiken kleur, materialen en licht op nieuwe manieren met een aantal unieke EPCOT accenten die teruggrijpen naar het legendarische verleden van dit park en tegelijkertijd vooruitkijken naar de toekomst.

Zoals je kunt zien in dit nieuw concept*, is er een grote muurschildering van Mickey Mouse langs een van de muren van de winkel. We hebben ons laten inspireren door Mickey als onderwerp voor onze creativiteit - maar dit is Mickey zoals je hem nog nooit hebt gezien. Je zult overal in de ruimte originele hommages aan hem ontdekken, waaronder grote, dynamische muurschilderingen en nieuwe artistieke uitingen die het mondiale, eigentijdse icoon laten zien dat Mickey is geworden voor generaties over de hele wereld. We zijn blij met dit kunstprogramma - volledig originele werken die zullen voortleven in deze ruimte - als een bewijs van het vermogen van het park om de dromer in ons allemaal te inspireren.

Ons doel is dat de Creations Shop meer is dan een plek om een aandenken aan je tijd in EPCOT op te pikken - wij willen dat elk moment dat je bij ons doorbrengt een ervaring is die de visie en traditie van het park waardig is. De producten die je hier vindt, zullen het Disney-verhaal verlengen en je in staat stellen die ervaring mee naar huis te nemen, terwijl je tegelijkertijd wordt aangemoedigd je eigen expressiviteit en creativiteit te verkennen.

Naast de winkel komt een vernieuwde Club Cool Hosted by Coca-Cola, die ook deze zomer wordt geopend. Hier zal Coca-Cola op een frisse nieuwe manier worden gevierd, met behoud van de fan-favoriete ervaring die je uitnodigt om lekkere drankjes van over de hele wereld te ontdekken. Deze ruimte zal ook wat nieuwe magie bezitten om de wereldwijde ervaring van Coca-Cola voor jou tot leven te brengen.De opening van Creations Shop en Club Cool zal een belangrijke mijlpaal zijn in onze voortdurende transformatie van het park. Deze leuke en energieke locaties zullen een vervolg geven aan de herinrichting van wat binnenkort een nieuwe buurt zal zijn bij de ingang en het centrum van het park, genaamd World Celebration. Eind vorig jaar onthulden we een nieuwe fontein bij de hoofdingang, dit voorjaar gevolgd door nieuwe vlaggen, verlichting en muziek die je binnenkomst in EPCOT nog meer energie geven. Creations Shop gaat verder op de ingeslagen weg en we kunnen niet wachten tot je deze zomer voor het eerst binnenstapt.
*Dit concept geeft de huidige operationele richtlijnen of gezondheids- en veiligheidsmaatregelen niet weer, zoals de vereiste om een gezichtsbedekking te dragen en fysieke afstand te bewaren.

(Bron Disney Parks Blog)

Lees ook: Boek nu voor Walt Disney World in 2022
Beoordeel dit item
(0 stemmen)