Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Nieuw Halloween gethematiseerde 'Disney After Hours BOO BASH' komt dit najaar naar Magic Kingdom Park!

mei 10, 2021 525
"Disney After Hours BOO BASH" zal plaatsvinden in Magic Kingdom Park (WDW) op geselecteerde avonden, van 10 augustus tot 31 oktober van 21.00 uur tot middernacht*.

Spookachtige festiviteiten zullen bestaan uit Halloween gethematiseerde cavalcades, character waarnemingen in het park, speciale optredens van de Cadaver Dans, decor, verlichting, muziek, traktatiestops met veel snoep en nog veel meer!


"Disney After Hours BOO BASH" tickets geven toegang tot het Magic Kingdom Park vanaf 19.00 uur zonder de noodzaak van een dagpark ticket of Disney Park Pass themapark reservering, waardoor je tijd hebt om nog meer van je favorieten te genieten.
Gasten jong, oud en onsterfelijk kunnen zich voor de gelegenheid verkleden en zich tegoed doen aan Halloweensnoep. Een belangrijke herinnering: verkleedmaskers zijn niet toegestaan voor volwassenen; ze mogen alleen worden gedragen door kinderen jonger dan 14 jaar. Bovendien zijn alle gasten verplicht om tijdens het evenement goedgekeurde gezichtsbedekkingen te dragen. Raadpleeg voordat je komt onze Know Before You Go page en onze Costume Guidelines.

Voor het geval je niet bekend bent met Disney After Hours, het is een speciaal evenement dat open is voor een beperkt aantal gasten, na de normale openingsuren van het park. De ervaring biedt lage wachttijden bij meer dan 20 attracties van klassiekers zoals de Haunted Mansion en Space Mountain, tot nieuwere favorieten zoals Seven Dwarfs Mine Train. Het is een spookachtig leuke tijd voor iedereen!

Tickets gaan volgende maand in de verkoop, met een vroege aankoop beschikbaar voor gasten van geselecteerde Walt Disney World Resort hotels. Klik hier voor meer informatie en blijf op de hoogte voor meer details die komen gaan. We zullen aanvullende informatie over "Disney After Hours BOO BASH" delen als het beschikbaar wordt, dus blijf Disney Parks Blog in de gaten houden voor meer trucs en traktaties.
Blijf de Disney Parks Blog volgen om meer te weten te komen over de Halloween-aanbiedingen die naar de Disney Parken in de hele wereld komen.
* Sommige evenementenavonden in augustus en september zullen van 21.30 tot 12.30 uur duren.

Bron Disney Parks Blog

Boek nu en ontdek Walt Disney World in 2022!
Beoordeel dit item
(0 stemmen)