Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Een voorproefje van nieuwe Disney-boeken ter ere van de komende 50e verjaardag van Walt Disney World Resort

juni 23, 2021 597
Dit uitgebreide, must-have koffietafelboek schetst een robuust portret van het Walt Disney World Resort gedurende 50 magische jaren, door middel van diverse en levendige stemmen. Disney fans zullen genieten van de veelal ongeziene Disney themapark concept art en foto's in deze prachtige en nostalgische collectie. Geschreven door Kevin Kern, Tim O'Day en Steven Vagnini, kunnen fans deze schat aan Walt Disney World Resort geschiedenis vanaf 28 september in huis halen, hier te bestellen.


Attentie, fijnproevers! Breng de magie (en het eten) van Walt Disney World mee naar huis met het nieuwste boek in de Delicious Disney-reeks! Met prachtige foto's en anekdotes van achter de schermen verteld door auteurs Marcy Carriker Smothers en Pam Brandon, betovert dit kookboek-meets-koffietafel-boek met meer dan zestig recepten variërend van voorgerechten tot desserts, hoofdgerechten en drankjes. Disney foodies zullen genieten van deze verzameling van verhalen en recepten die helemaal terug gaat naar de openingsdag in 1971, tot de huidige favorieten van rond het resort. Dit boek zal exclusief verkrijgbaar zijn in Walt Disney World Resort en op shopDisney vanaf 28 september.


Je bent nooit te oud om het plezier van kleuren te ervaren, toch? Wel, voor de creatieve geest is dit gloednieuwe kleurboek voor volwassenen ideaal om potlood op papier te zetten en je eigen kleur en stijl toe te voegen. Hou je kleurpotloden gereed! Dit boek zal exclusief verkrijgbaar zijn in Walt Disney World Resort en op shopDisney vanaf 28 september.


Walt Disney World zal altijd blijven groeien en evolueren, net zoals Walt het bedoeld heeft. Om op de hoogte te blijven, kun je vertrouwen op Birnbaum als jouw gids voor 2021-2022 voor tips van insiders over hoe het allemaal te bekijken en te doen! Krijg de primeur over wat er nieuw is voor de 50e verjaardag, inclusief insider updates over nieuwe attracties, resorts, en nog veel meer. Verkrijgbaar vanaf 21 september.


Kinderen denken dat zij de experts zijn voor alles wat met Disney te maken heeft... en misschien hebben ze wel gelijk! In dit boek geven echte kinderen eerlijk advies voor de meest geweldige Walt Disney World Resort vakantie, met insider tips voor jonge lezers, must-do attracties en aanbevelingen voor restaurants en een zoektocht naar tientallen verborgen Mickey's in de themaparken! Verkrijgbaar overal waar boeken worden verkocht vanaf 21 september.

Ga voor meer informatie over deze boeken en meer naar DisneyBooks.com.

Boek uw vakantie van 2022 voor het 50-jarig jubileum van Walt Disney World!
Beoordeel dit item
(0 stemmen)