Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Geniet van de magie van een verblijf in een Disney Resort Hotel tijdens de 50e verjaardag van Walt Disney World

juli 01, 2021 664
Net op tijd voor de start van deze magische viering op 1 oktober zullen we een nieuw voordeel  van vroege toegang tot de themaparken geven voor Disney Resort hotelgasten en gasten van andere geselecteerde hotels, waardoor ze als eerste de kans krijgen om te genieten van geselecteerde attracties in ELK themapark, IEDERE dag.

Deze gasten zullen ook behoren tot de eersten die elke dag de oogverblindende decoraties en EARidescent opwinding zullen zien. Gasten hebben een geldig ticket of een geldige pas nodig en een themaparkreservering voor hetzelfde park op dezelfde datum om eerder het themapark in te kunnen.

Bij de aftrap van de 50e verjaardag zullen gasten die verblijven in een van onze Disney Deluxe of Deluxe Villa Resort hotels bovendien ook kunnen genieten van verlengde avonduren op geselecteerde avonden in geselecteerde themaparken. Uitgebreide avonduren beginnen in oktober met specifieke data en parken worden gedeeld op een later tijdstip, dus zorg ervoor dat u een kijkje neemt op DisneyWorld.com voor het laatste nieuws.
Let op: gasten hebben een geldig ticket of een geldige jaarpas en een themaparkreservering voor hetzelfde park op dezelfde dag nodig om de verlengde avonduren te ervaren. Of gasten kunnen een bezoek brengen met een ticket of jaarpas met de Park Hopper optie, zolang ze maar in het eerste park zijn waar ze eerder op de dag hun reservering hebben gemaakt.

Voor beide opties zullen geselecteerde attracties, merchandise en eet- en drankgelegenheden beschikbaar zijn. Zorg ervoor dat u ook uw MagicBand, Disney MagicMobile pas of Key to the World kaart gekoppeld aan uw verblijf, of een andere vorm van Resort ID meeneemt.

Terug in uw Disney Resort hotel zult u genieten van nog meer magie! Kijk tijdens de viering uit naar verrassingsoptredens van enkele favoriete Disney-makkers zoals Goofy en Pluto, die op hun EARidescent best gekleed zullen zijn en zullen langskomen om de gasten in de Disney Resort-hotels te bezoeken!Deze nieuwe aanbiedingen zijn een extraatje bij een aantal andere geweldige diensten die beschikbaar zijn voor Disney Resort hotelgasten, zoals gratis vervoer ter plaatse en de direct-to-room service die beschikbaar is in de My Disney Experience app. We hebben onlangs ook nieuwe kamers onthuld voor twee van onze oorspronkelijke Disney Resort-hotels die in 1971 naast het Magic Kingdom Park werden geopend: Disney's Polynesian Village Resort en Disney's Contemporary Resort!

Nu we het toch over overnachtingen in een Disney Resort hotel hebben, we weten dat velen van jullie zich ook afvragen wanneer de Disney dining plan pakketten terug zullen keren. Hoewel we nog niet helemaal klaar zijn om een update over de timing te delen, zijn we van plan om deze favoriete optie van de gasten op een latere datum terug te brengen. We zullen ook doorgaan met het heropenen van meer Resort aanbiedingen, waaronder restaurants zoals 'Ohana (met de noedels!).

Met zoveel opwinding in de lucht, nodigen wij u uit om onze gast te zijn en in de magie te verblijven tijdens "The World's Most Magical Celebration!"
*Let op: voordelen voor Disney Resort hotels zijn onderhevig aan verandering zonder kennisgeving.

Boek nu hier uw vakantie van 2022 voor het 50-jarig jubileum van Walt Disney World en geniet van de vele voordelen!


Beoordeel dit item
(0 stemmen)