Deze pagina afdrukken

Op uw plaatsen, klaar, af! RunDisney Racing keert dit najaar terug naar Walt Disney World Resort.

juli 01, 2021 863
We kunnen delen dat runDisney terugkeert naar Walt Disney World: runDisney 2021-2022 race seizoen, het seizoen zal vier evenementen omvatten:

- Disney Wine & Dine Half Marathon Weekend powered by AfterShokz: 4-7 november 2021
- Walt Disney World Marathon Weekend: 5-9 januari 2022
- Disney Princess Half Marathon Weekend: 24-27 februari 2022
- RunDisney Springtime Surprise Weekend gepresenteerd door Otterbox: 31 maart-3 april 2022

Omdat COVID-19 richtlijnen kunnen veranderen voor onze terugkeer naar on-site hardlopen, is het mogelijk dat raceweekenden niet elk element van voorgaande jaren bevatten. runDisney zal deelnemers de laatste updates blijven geven in de aanloop naar onze raceweekenden, dus houd www.rundisney.com in de gaten voor alle race details!

Met de terugkeer van runDisney races naar Walt Disney World, zijn we verheugd om een aantal geweldige nieuwe mogelijkheden voor onze lopers te introduceren.
- RunDisney Springtime Surprise Weekend: Elk raceseizoen zal het vierde weekend het runDisney Springtime Surprise Weekend zijn dat elk jaar andere racethema's en afstanden zal bevatten.
- Disney Princess Sunrise Yoga: Op de eerste ochtend van het Disney Princess Half Marathon Weekend organiseert runDisney Disney Princess Sunrise Yoga voor het kasteel van Assepoester, voordat het themapark open gaat. De professioneel geleide yogasessie zal de meest magische manier zijn om je geest en lichaam voor te bereiden op een race!
- Virtuele races: Alle runDisney races zullen een virtuele race optie hebben, waardoor runDisney fans in het hele land kunnen deelnemen aan hun favoriete races, zelfs als je niet naar Walt Disney World kunt komen om in persoon te rennen. Lopers zullen worden aangemoedigd om op dezelfde ochtend van de on-site evenementen te lopen en zullen dezelfde medailles ontvangen aan de finish!
- Alleen voor kinderen: De runDisney Kids Races tijdens elk evenement weekend worden runDisney Kids Adventures, gericht op gezondheid, fitness en plezier voor kinderen!

Als je net als ik uitkijkt naar het lopen van een komende runDisney-race, zul je blij zijn om te weten dat veel van de dingen die onze races zo magisch maken, zullen terugkeren - van het lopen door Walt Disney World-themaparken en speciaal entertainment tot leuke raceweekendthema's en Disney-thema-medailles aan de finish.

Het 2021 Disney Wine & Dine Half Marathon Weekend zal het startschot geven voor al het plezier. Het thema, Wickedly Delicious, viert onze favoriete Disney schurken en het weekend zal een 5K, 10K, halve marathon en een Disney Two Course Challenge (zowel de 10K als de halve marathon) omvatten. De Post-Race Party zal het weekend afsluiten zodat lopers hun prestaties kunnen vieren met familie en vrienden in EPCOT met exclusieve toegang tot het park na de openingsuren en het International Food & Wine Festival.

Als we vooruitkijken, zal het 2022 Walt Disney World Marathon Weekend de Most Magical Celebration on Earth vieren voor de 50e verjaardag van Walt Disney World en het Disney Princess Half Marathon Weekend thema zal moed en vriendelijkheid vieren geïnspireerd door enkele favoriete Disney Prinsessen.
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Gerelateerde items