Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Nieuwe Walt Disney World Resort Disney-ambassadeurs tijdens de viering van de 50e verjaardag

juli 02, 2021 589
Maak kennis met de Castmembers die het Walt Disney World Resort zullen vertegenwoordigen als Disney-ambassadeurs tijdens de viering van de 50e verjaardag.

De afgelopen 57 jaar zijn castmembers in onze Disney Parken en Resorts over de hele wereld geëerd met de rol van Disney Ambassadeur, die de magie van Disney vertegenwoordigt die al tientallen jaren hoop symboliseert voor mensen dichtbij en ver weg. De traditie gaat terug tot 1964, toen de tiende verjaardag van Disneyland snel naderde en Walt Disney overstelpt werd met verzoeken voor optredens en interviews in de media. Om de mijlpaal te vieren en de getalenteerde castmembers in het themapark te erkennen, koos hij Julie Reihm, een Disneyland castmember, om hem te helpen het park te vertegenwoordigen.

Nu, terwijl we ons gretig voorbereiden op "The World's Most Magical Celebration" vanaf 1 oktober 2021, zijn we verheugd om u voor te stellen aan de castmembers die deze speciale erfenis zullen voortzetten tijdens de 50e verjaardag van Walt Disney World Resort als onze 2022-2023 Walt Disney World Ambassadors: Ali Manion en Raevon Redding!


Met meer dan 800 sollicitanten was het een hele uitdaging om onze kandidaten te beperken. Tijdens wat waarschijnlijk een van onze moeilijkste selectieprocessen tot nu toe was, hebben deze twee uitzonderlijke castmembers ons versteld doen staan met hun stralende persoonlijkheden, passie voor het empoweren van castmembers en de gretigheid om onvergetelijke magie te creëren voor onze cast, gasten en buren in Centraal-Florida.

Ali groeide op in het Midwesten en haar droom om te werken voor Walt Disney World Resort begon tijdens haar jaarlijkse familievakantie naar het resort, waar ze verliefd werd op de wereld van live entertainment in onze themaparken. Uiteindelijk maakte ze haar droom waar en begon haar Disney carrière in Entertainment, een achtergrond die zij en Raevon delen.
Raevon, een inwoner van Winter Park, heeft altijd een speciaal plekje in zijn hart gehad voor Walt Disney World Resort, omdat zijn beide ouders voormalige castmembers zijn! Als jonge student was Raevon ook een drievoudige winnaar van de Disney Dreamer & Doer Award, die hij verdiende door het schrijven van essays, vrijwilligerswerk en de impact die hij had op zijn gemeenschap.
Gisteren konden we samenkomen tijdens een speciale ceremonie in EPCOT om Ali en Raevon's families, vrienden en collega castmembers te verrassen met het nieuws dat zij deze one-of-a-kind rol op zich zullen nemen. Het was op zijn zachtst gezegd een magische ochtend.

Terwijl het onmogelijk voelt om te denken dat onze tijd met de 2019-2021 Walt Disney World Ambassadeurs, Stephen Lim en Marilyn West, ten einde loopt, weten we dat Ali en Raevon onze castmembers, gasten en gemeenschap zullen samenbrengen met vreugde en hoop terwijl we een spannende periode van viering ingaan. Hun enthousiasme, vreugde en passie inspireren ons en we weten dat ze binnenkort ook u zullen inspireren. We kunnen niet wachten om ze beter te leren kennen, dus volg @wdw.ambassador op Instagram om op de hoogte te blijven van hun avonturen.

Er is nog veel meer leuk nieuws in het vooruitzicht als we ons klaarmaken om de rest van onze 2022-2023 Global Disney Ambassador teams te selecteren, dus blijf op de hoogte als we al het laatste nieuws delen. U kunt ons volgen op - Instagram: @DisneyParksBlog, Twitter: @DisneyParks, en Facebook: @DisneyParksBlog.
Beoordeel dit item
(0 stemmen)