Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Het kerstseizoen keert terug naar Walt Disney World Resort!

juli 13, 2021 384
Vandaag is het officieel - het vrolijke seizoen zal beginnen op 12 november in Walt Disney World Resort tijdens "The World's Most Magical Celebration" , de viering van de 50ste verjaardag van het resort.

Feestelijk entertainment, leuke decors, seizoensgebonden eten en drinken, en kerst merchandise zullen allemaal een deel zijn van dit zeer speciale seizoen in onze themaparken, Disney Resort hotels en Disney Springs.

Hier is alvast een sneak peek van enkele van de magische ervaringen die u dit seizoen kunt verwachten in Walt Disney World Resort:

Magic Kingdom Park
De feestdagen zullen zeker betoverend zijn in het Magic Kingdom Park, waar de typische decoraties zullen terugkeren naar Main Street, U.S.A. Wanneer de zon ondergaat, zullen er de meeste avonden speciale vakantieprojecties verschijnen op het kasteel van Assepoester, periodiek afgewisseld met de transformatie van het kasteel in een Beacon of Magic.* Wat een geweldige manier om de feestdagen en de 50e verjaardag van Walt Disney World Resort te vieren!
Nu, over een vroeg kerstcadeau gesproken... "Disney Very Merriest After Hours," een nieuw evenement met speciale kaartjes, zal op 8 november debuteren vóór al de rest van de feestelijke pret. Het zal beschikbaar zijn op geselecteerde avonden tot 21 december. De vier uur durende festiviteiten zal gasten verrukken met "Minnie's Wonderful Christmastime Fireworks," Disney-figuren in het hele park, kerstmuziek en decoraties, traktaties en zo veel meer! Zoals met andere Disney After Hours evenementen, zal een beperkt aantal tickets worden verkocht voor dit evenement. Het wordt gehouden na de reguliere openingstijden van het park, met lagere wachttijden en toegang tot meer dan 20 geselecteerde attracties.  
Tickets gaan volgende maand in de verkoop, met een kans op een vroegere aankoop voor gasten van geselecteerde Walt Disney World Resort hotels.  


Disney’s Hollywood Studios
Sunset Seasons Greetings keert terug naar Disney's Hollywood Studios, want het Hollywood Holiday Tower Hotel op Sunset Boulevard zal opnieuw fonkelen met projectie-effecten en op magische wijze veranderen in een besneeuwde hoek van Arendelle, een peperkoeken meesterwerk van de Muppets, een Toy Story speelgoedhotel, en een Dickensiaans dorp geïnspireerd door "Mickey's Christmas Carol". Deze kerstshow wordt ’s avonds ook afgewisseld met de transformatie van de toren in een Beacon of Magic.
De Kerstman zal wat Noordpoolvreugde brengen in een autocolonne over Hollywood Boulevard. Je zult ook kunnen genieten van "For the First Time in Forever: A Frozen Sing-Along Celebration," met een feestelijke finale met de favoriete sneeuwpop van iedereen, Olaf. Minnie Mouse keert ook terug om haar feestmaaltijd te organiseren in Hollywood & Vine in Disney's Hollywood Studios. Minnie en haar vrienden zullen hun kerstkleding aantrekken - zelfs Santa Goofy zal er zijn! En gedurende het hele seizoen zullen vintage-thema's in het park schitteren.


Disney’s Animal Kingdom Theme Park
Het wordt een wilde kersttijd in Disney's Animal Kingdom Theme Park met de terugkeer van seizoensgebonden decoraties en feestelijke Disney karakter floats die de Discovery River afvaren op de klanken van vreugdevolle liedjes van het seizoen. Het middelpunt van het park - de Tree of Life - wordt de meeste avonden tijdens de viering van de 50e verjaardag een ander beacon of Magic. Tijdens het kerstseizoen is er nog meer magie geïnspireerd door de natuur als de kersteditie van Tree of Life Awakenings ook de meeste avonden plaatsvindt.


Disney Springs
Je kunt dit kerstseizoen in Disney Springs ontdekken waar je naar op zoek bent. Het winkelen, dineren en entertainment gebied zal transformeren in een winter wonderland, vol met sprankelende lichten, betoverende decoraties en kerstverrassingen. Dit jaar keert de Disney Springs Christmas Tree Stroll terug, met uitvoerig versierde, Disney-kerstbomen - sommige nieuw en sommige geïnspireerd door "The World's Most Magical Celebration."
Magische sneeuw zal een vleugje wonder toevoegen voor kerstshoppers in Town Center.
Hier kunt u het perfecte cadeau vinden voor iedereen op uw lijst, inclusief uzelf. Ontdek kerstornamenten, matching pyjama's voor het hele gezin, feestelijke Spirit Jerseys en nog veel meer - zorg ervoor dat u uw lijstje twee keer bekijkt, zodat u geen kerst must-haves vergeet! Er zal zelfs eten en drinken met een thema zijn; een van mijn favoriete plekjes, Jock Lindsey's Hangar Bar, zal weer worden omgetoverd tot Jock Lindsey's Holiday Bar, met een prachtig decor en een heerlijk menu vol feestelijke favorieten.

Disney Resort Hotels
Onze Disney Resort hotels zullen worden versierd voor de feestdagen, met iconische bomen en andere seizoensgebonden accenten. En een favoriet van de gasten zal terugkeren dit jaar, als bepaalde peperkoeken displays opnieuw deel zullen uitmaken van ons kerstseizoen! In bepaalde resorts vindt u ook restaurants met kerstmenu's en speciaal eten en drinken


EPCOT
Waar kunt u genieten van tradities uit de hele wereld, met inspirerende muziek, lekkere hapjes en gezinsvriendelijke belevenissen? Als u EPCOT heeft geraden ... ... dan heeft u gelijk! Het EPCOT International Festival of the Holidays presented by AdventHealth keert dit jaar terug, van 26 nov. - 30 dec., met Holiday Kitchens in het park, optredens van Voices of Liberty, de favoriete Cookie Stroll en nog veel meer!
*Beacons of Magic zal 's avonds beschikbaar zijn in bepaalde themaparken.

Boek uw vakantie van 2022 voor het 50-jarig jubileum van Walt Disney World!


Bron Disney Parks Blog
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Laagste prijs kalender