Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Bekijk nu de poster van Star Wars: Galactic Starcruiser in Walt Disney World Resort

juli 23, 2021 164
Ben je klaar voor een meeslepend avontuur in een sterrenstelsel ver, ver weg aan boord van Star Wars: Galactic Starcruiser? Bekijk dan wat je kunt verwachten tijdens je reis van twee nachten op deze nieuwe promotieposter die we vandaag voor het eerst delen.

Star Wars: Galactic Starcruiser opent in 2022 in Walt Disney World Resort en zal je uitnodigen in een nieuw soort "storyliving" terwijl je door de melkweg reist in een fijn ingericht sterrenschip. Tot nu toe zijn veel details over deze nieuwe ervaring zo cryptisch als een spion uit Bothan, dus het is spannend om een nieuwe blik te krijgen op wat we in petto hebben. Laten we eens wat beter kijken, zullen we?

•    De Halcyon-starcruiser, in de linkerbovenhoek, is uw thuis voor dit avontuur van twee nachten. Het gestroomlijnde schip staat bekend om zijn onberispelijke service, fantastisch entertainment en voortreffelijke diners, waarvan je allemaal zult kunnen genieten tijdens je vakantie. (Kanttekening: je kunt op dit moment een model van het schip zien in Walt Disney Presents in Disney's Hollywood Studios).
•    Er staan vier mensen in het midden van de poster - een jongeling in Jedi gewaden en met een lichtzwaard, een volwassene gekleed in het uniform van een First Order officier, een Twi'lek volwassene en een andere jongeling die één of ander stuk technologie lijkt vast te houden. Deze figuren zijn bedoeld om jou, de reizigers, te vertegenwoordigen, want Star Wars: Galactic Starcruiser gaat over jouw keuzes en hoe jij jouw persoonlijke Star Wars-verhalen beleeft. Wil je de First Order steunen? Leven als een Jedi in training? Of misschien een lid worden van de hoge galactische maatschappij? Het is allemaal aan jou om te ontdekken en te beslissen.
•    Voor die centrale figuren staat een R-serie astromech droid - maar een die een paar extra toeters en bellen lijkt te hebben. Hmm ... Ik wed dat daar ook een verhaal in zit.
•    Linksonder zie je passagiers genieten van de opmerkelijke keuken die wordt aangeboden in de Crown of Corellia Dining Room, de verleidelijke eetclub van de starcruiser. Het eten en drinken lijkt zeker buitenaards ...
•    De afbeelding rechtsonder is iets waar ik ontzettend opgewonden over ben - lichtzwaard training! Dat klopt, als onderdeel van je ervaring krijg je te maken met een training, net zoals die van Luke Skywalker en leer je alles over het lichtzwaard.
•    Boven dit alles hangt het intimiderende gezicht van Kylo Ren. Koppel hem aan de stormtroopers van de First Order die de scène binnenvallen aan de linkerkant en... ik heb hier een slecht gevoel over. De Halcyon starcruiser heeft tenslotte een legendarisch verleden en staat erom bekend dat hij zich in het midden van galactische conflicten bevindt. Gelukkig zijn Chewbacca en zijn trouwe Bowcaster daar in de rechterbovenhoek. Denk eraan, het is niet slim om een Wookiee boos te maken!
•    En mis niet wat er helemaal onderaan op de poster gebeurt. Er is iets heel bekends aan die spitsen, vooral voor iedereen die naar Batuu is gereisd. Ik heb gehoord dat de Halcyon starcruiser die verre planeet vanaf volgend jaar aan zijn reisroute toevoegt...

Dus ik denk dat deze poster je met evenveel vragen als antwoorden achterlaat. Maar ik heb goed nieuws: We gaan binnenkort met Disney Imagineers om de tafel zitten om alles over Star Wars: Galactic Starcruiser te bespreken en zullen dat gesprek met jullie delen hier op het Disney Parks Blog en onze andere sociale kanalen. Het zal de meest diepgaande discussie zijn over deze ongelooflijke nieuwe ervaring die Walt Disney Imagineering ooit publiekelijk heeft gegeven, dus zorg ervoor dat je ons blijft volgen om meer te weten te komen.
Je kan ook starwarsgalacticstarcruiser.com bezoeken en je aanmelden om updates te ontvangen wanneer deze worden gereleased.
Tot de volgende keer en  … May the Force be with you.

Bron: Disney Parks Blog
Beoordeel dit item
(0 stemmen)