Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Disneyland Paris steunt de campagne Pièces Jaunes 2022

januari 23, 2022 489
Voor het 29e opeenvolgende jaar steunt Disneyland Paris de campagne Pièces Jaunes 2022 en de Hospital Foundation in haar inzet voor zieke kinderen en hun families, als onderdeel van de voortdurende inspanningen van het resort voor zieke kinderen sinds 1991.

Door het verzamelen van munten gedoneerd door onze 16.000 Cast Members, evenals de munten die in onze fonteinen worden gegooid door onze gasten, neemt Disneyland Paris elk jaar deel aan het initiatief georganiseerd door de stichting.

En daar houden onze acties niet op! Sinds enkele dagen nemen Disney VoluntEARS deel aan workshops zodat honderden stuks speelgoed, pluchen speelgoed, dekens, mokken en andere verrassingen vanaf deze week uitgedeeld kunnen worden in het Maison des Familles van Besançon.

In de komende maanden zullen we ook weer met veel plezier gehospitaliseerde kinderen verwelkomen in Disneyland Paris voor een leuke dag vol verrassingen!
Ten slotte zullen we, zoals elk jaar, jonge muntdonoren bedanken die ten goede komen aan gehospitaliseerde kinderen en tieners door de grootste muntverzamelaars van de Pièces Jaunes 2022-campagne uit te nodigen voor een bezoek aan onze parken. Zij zullen met hun gezin kunnen genieten van vele attracties en shows en benoemd worden tot Ereburgers van Disneyland Paris als erkenning voor hun inzet voor solidariteit!

Sinds 1991 hebben meer dan 40.000 gehospitaliseerde kinderen de steun gehad van Disney VoluntEARS van het resort. Disneyland Paris blijft samenwerken met ziekenhuizen en non-profits om de Disney-magie te verspreiden. Sinds maart 2020 heeft het resort ook bijna 20 miljoen euro aan voedsel, medische benodigdheden en Disney-producten gedoneerd aan non-profitorganisaties, ziekenhuizen en lokale en nationale partners.
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op zondag 23 januari 2022 09:20

Laagste prijs kalender