Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

In Disneyland Paris zijn diversiteit en inclusie een topprioriteit.

januari 27, 2022 626
Deze week zette het resort weer een stap in de richting van gelijkheid door zich aan te sluiten bij meer dan 140 organisaties en bedrijven die het #StOpE handvest ondertekenden, waarin specifieke prioritaire acties zijn vastgelegd om seksisme op de werkplek te verminderen, van educatieve hulpmiddelen tot beleidsontwikkeling tot ondersteuningssystemen voor werknemers en meer. Disneyland Paris heeft al veel van deze acties opgezet als onderdeel van zijn lopende verplichtingen en zal zijn inspanningen blijven uitbreiden.

Disneyland Paris heeft een uitgebreide, veelzijdige strategie voor diversiteit en inclusie die de afgelopen 30 jaar is gegroeid, waarbij niet alleen rekening wordt gehouden met fundamentele gendergelijkheid, maar ook met diversiteit van identiteiten, capaciteiten, nationaliteiten, loopbaanervaringsniveaus en leeftijden. Wij zijn trots op dit sterke en steeds verder uitdijende programma, dat aanwezig is op alle niveaus van het bedrijf. Actie ondernemen om seksisme op de werkplek terug te dringen is slechts één van de vele belangrijke facetten van ons engagement.

Diversiteit en inclusie zijn veel meer dan kernwaarden bij Disneyland Paris - het zijn onze grootste troeven. Ze zijn een essentieel onderdeel van het vertellen van de beste verhalen, relevant te zijn in een snel veranderende wereld en ervoor te zorgen dat onze ervaringen resoneren met een steeds groter publiek. Magie is voor iedereen, en we zijn altijd in ontwikkeling om onszelf elke dag te pushen om Disneyland Paris een meer inclusief resort voor iedereen te maken.
Lees meer over onze inzet voor diversiteit en inclusie en gendergelijkheid.
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Laagste prijs kalender