Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Disneyland Paris bereikt mijlpaal van 30e verjaardag, introduceert nieuwe producten en ervaringen voor gasten van alle leeftijden

maart 06, 2022 1750
Dit weekend verwelkomde Disneyland Paris gasten voor de lancering van de 30e verjaardag, met premières van nieuwe producten en ervaringen, zoals de "Dream...and Shine Brighter!" show overdag, de "Disney D-Light" avondshow met drones, en de nieuwe "Gardens of Wonder" waar kunst de natuur ontmoet.

Europa's eerste toeristische bestemming - met meer dan 375 miljoen bezoeken sinds de opening op 12 april 1992 - kondigde ook de heropening aan van het iconische Walt's - An American Restaurant en nieuwe samenwerkingen met bekende merken zoals Bodum, Pandora en Bic.

De 30e verjaardag is een mijlpaal voor het resort en het begin van een nieuw tijdperk gekenmerkt door transformatie, grenzeloze creativiteit en de collectieve bijdrage van de 16.000 Cast Members om een nog meeslepender en onvergetelijke gastervaring te bieden.
NIEUW ENTERTAINMENT ROND HET ICONISCHE KASTEEL VAN DOORNROOSJE
De "Dream...and Shine Brighter!" Show is uniek en onvergetelijk entertainment en is een kernonderdeel van het DNA van Disneyland Paris. The Lion King: Rhythms of the Pride Lands en Disney Junior Dream Factory zijn slechts een paar recente gedenkwaardige voorbeelden van shows waarvan gasten blijven genieten.

Nu kunnen gasten de gloednieuwe Dream...and Shine Brighter! show ervaren, die meerdere malen per dag getoond wordt in het Disneyland Park op Central Plaza voor het kasteel van Doornroosje, een icoon dan mooier is dan ooit na een 12 maanden durende renovatie.

Dream...and Shine Brighter! vertelt een verhaal rond drie belangrijke thema's - "Smile and Laugh Louder," "Open Your Heart" en "Believe in Your Dreams" - met meer dan 30 dansers en Disney Characters, nieuwe kleurrijke praalwagens, twee nieuwe liedjes en een leuke mash-up van 20 Disneyliedjes. De nieuwe praalwagens verschijnen in een eigentijdse stijl met abstracte vormen, iriserende en transparante materialen die worden verlicht door het zonlicht en de voorstelling nog meer verheffen.

Deze show is een kans voor gasten om Mickey, Minnie, Donald, Daisy en hun vrienden gedurende de dag te zien in nieuwe iriserende kostuums die speciaal voor de 30e verjaardag zijn gemaakt, samen met andere favorieten zoals de Geest uit Aladdin, Rapunzel uit Tangled, en Jessie en Woody uit Toy Story.


Afbeelding


FUN FACTS: 30 Jaren van Expertise op het vlak van Kostuumontwerp in Disneyland Paris
- De kleedkamer van Mickey en Minnie heeft meer dan 450 kostuums, nu inclusief de nieuwe iriserende kostuums en hoeden die speciaal zijn ontworpen voor de 30e verjaardag van het resort.

- Sinds 1992 zijn er meer dan 200.000 kostuums ontworpen in de ateliers van Disneyland Paris, één van de grootste kostuumcollecties in Europa.

- Momenteel dragen meer dan 40 Cast Members hun unieke expertise en creativiteit bij in de Disneyland Paris ateliers, zoals hoedenmakers, patroonmaaksters, naaisters en meer.

- Om de kostuums van de 30e verjaardag te ontwerpen, werden meer dan 2.000 reeksen strasstenen genaaid, meer dan 700 meter stoffen bedrukt en meer dan 190 juwelen gebruikt.

Tip: Momenteel kan je jouw verblijf boeken tot eind maart 2013, hoe vroeger je boekt hoe lager de prijzen. Je betaald enkel een laag voorschot en mag gratis annuleren tot 7 dagen voor aankomst. Zoek de laagste prijzen via deze kalender.

“Disney D-Light” avondspektakel
Bij het vallen van de avond en voor een beperkte tijd, zal de Disney D-Light show worden aangeboden als aanvulling op de gast-favoriete Disney Illuminations show, een combinatie van videoprojecties, verlichte waterstralen, lichteffecten, mist en lasers op beroemde Disneyliedjes voor een onvergetelijk moment eindigend met een drone display boven het iconische Doornroosje Kasteel.

Deze verlichte drone*-display - ontworpen met de hulp van de Europese expert Dronisos, een officiële technologieleverancier gevestigd in Bordeaux - zal een gedenkwaardige afsluiting van een bewogen dag brengen. De gesynchroniseerde drones zullen een fonkelende "30" vormen in de lucht boven het kasteel van Doornroosje, terwijl op de achtergrond het nieuwe thema van de 30e verjaardag, "Un monde qui s'illumine", speelt. Deze nieuwe hymne werd opgenomen met een symfonieorkest van 60 muzikanten in de beroemde Abbey Road Studios in Londen.

Dit markeert de eerste keer dat een Disney resort drone-technologie gebruikt als onderdeel van een dagelijkse buitenshow boven het kasteel, een volgende stap in de ontwikkeling van ervaringen die steeds meeslepender en boeiender zijn voor Gasten door middel van innovatieve technologieën.Tip blijf ook zeker tot na Disney Illuminations kijken voor Disney Afterglow!


Afbeelding


Nieuws: Meet and greet met personages keren geleidelijk terug naar hun oorspronkelijke format. Ze bieden de bezoekers van Disneyland Paris de mogelijkheid om een leuk moment te beleven, en de kans om weer dicht bij hun favoriete personages te komen, met hen te poseren voor een foto, een handtekening te krijgen en gewoon een onvergetelijk moment te beleven. De beroemde en langverwachte show Mickey and the Magician keert terug op 23 april.UNIEKE “GARDENS OF WONDER” INSTALLATIE
Ter gelegenheid van de 30e verjaardag zal het Disneyland Park worden aangekleed met gloednieuwe decorstukken, zoals de Gardens of Wonder met 10 betoverende thema-installaties van 30 kinetische Disney- en Pixar-beeldhouwwerken die "tot leven komen" voor het kasteel van Doornroosje. De kunstwerken vieren de natuur, belichamen de diversiteit van populaire Disney en Pixar Characters, en bieden een aangename wandelroute voor de gasten.

Elk stuk is geïnspireerd op een unieke bron - of het nu windmolens zijn of de wereld van Salvador Dali - en combineert materialen, kleuren en lichtgevende effecten om een meeslepende sfeer te creëren in het midden van Central Plaza.
Deze creaties werden bedacht dankzij de expertise van de Landscaping en Entertainment teams van het resort en geproduceerd door twee lokale ambachtelijke bedrijven - After en Plastic Studios - met expertise in decorproductie, wiens unieke vaardigheden al vele jaren bijdragen aan de gastervaring.

Deze installatie vereiste de talenten van vele specialisten zoals ingenieurs, technische schilders, 3D-modelleurs, en nog vele anderen die maandenlang samenwerkten met de Disneyland Paris teams om de poëtische Gardens of Wonder te creëren.
Het Disneyland Paris Landscaping team werkte ook samen met de Parijse start-up, Aglaé Design, om een innovatief proces van luminescentie te ontwerpen voor de omringende planten om te gloeien in het donker dankzij een biologisch afbreekbaar en 100% natuurlijk voedingsserum. Deze techniek onthult een geheel nieuwe schoonheid voor de natuurlijke omgeving rond het kasteel van Doornroosje.FUN FACTS: Biodiversiteit in Disneyland Paris
- Met meer dan 35.000 bomen, 450.000 struiken en een miljoen bloemen die elk jaar worden geplant, heeft Disneyland Paris een prachtige biodiversiteit die verandert op basis van de seizoenen en de ervaringen in het resort.

- Ongeveer 100 Cast Members ontwerpen en verzorgen de uitzonderlijke groene landschappen die met name zijn geïnspireerd op de door Walt Disney bedachte landschappen en dragen bij aan het verwezenlijken van de droom. De Landscaping teams spelen een sleutelrol in de creativiteit en de meeslepende sfeer van Disneyland Paris.

- Het milieu en de natuur in Disneyland Paris worden beschouwd als onderdeel van de dagelijkse activiteiten van het resort, dankzij een langdurige inzet voor milieu rentmeesterschap. In Disneyland Paris zijn er negen hoveniersberoepen, samen met boomverzorgers en een bewateringssysteem met 6.000 km slangen dat uniek is in Europa. Bovendien beschikt Disneyland Paris over zijn beroemde kamerplanten die de gasten elke dag kunnen bewonderen in alle zeven Disney Hotels.

- Geleid door The Walt Disney Company milieudoelstellingen, steunen de inspanningen van Disneyland Paris op het vlak van duurzaamheid op veelvoudige initiatieven. Een recent voorbeeld is één van de grootste overkapping van zonnepanelen in Europa die wordt gebouwd op de belangrijkste parkeerplaats voor gasten. De overkapping zal naar verwachting worden voltooid in 2023 en zal de uitstoot van broeikasgassen in Val d'Europe verminderen met ongeveer 890 ton CO2 per jaar en genoeg hernieuwbare energie produceren om het equivalent van 17% van het huidige verbruik van Disneyland Paris van energie te voorzien.

NIEUW AANBOD ETEN & DRINKEN EN HEROPENING WALT’S RESTAURANT
In Disneyland Paris, is de eet- en drinkervaring een verlengstuk van de resort ervaring. Maandenlang hebben chef-koks in het resort gepassioneerd nieuwe gerechten ontwikkeld en getest om de 30e Verjaardag aan te vullen, terwijl ze zich ook voorbereidden op de langverwachte heropening van Walt's - An American Restaurant op 12 april - 30 jaar op de dag nadat Disneyland Paris voor het eerst zijn poorten opende.

Dit iconische restaurant gelegen op Main Street, U.S.A., vertegenwoordigt een tijdloze achtergrond van Walt Disney's mooiste momenten, met zes gethematiseerde eetzalen die de zes landen van Disneyland eren. Voor de 30e verjaardag hebben de chefkoks van Disneyland Paris een gloednieuw bistronomisch menu samengesteld met verfijnde Amerikaanse gerechten met een Frans tintje, geïnspireerd op de steden Chicago, Illinois en Marceline, Missouri, waar Walt Disney is geboren en als kind gewoond heeft. Sommige recepten zijn zelfs gecreëerd rond de beroemde Isigny room, als een knipoog naar Walt "D'Isigny" voorouders in Normandië.

Het nieuwe menu omvat een keuze aan heerlijke opties zoals een Corn Chowder met Isigny room, gerookte popcorn en pastrami, en een exclusieve versie van Chili con carne - een van Walt's favoriete gerechten, met tortilla, cheddarkaas, Isigny room, witte rijst, rode bonen en plakjes rundvlees - plus een nieuwe Mac and Cheese schotel met cheddarkaas en shiitake champignons.  De zoetekauwen kunnen genieten van een selectie van gastronomische desserts, zoals ananas Upside-Down cake, veganistische warme chocolademelk of hazelnoot chip cookie skillet, en de "Celebration Cake," een witte chocolade en aardbeien gebak geserveerd onder een koepel.

Een selectie veganistische opties en een kindermenu zullen ook beschikbaar zijn, en het drankenteam heeft een ruime keuze aan exclusieve cocktails gecreëerd, zoals de verfrissende Fruit Celebration Cocktail met een smakelijke mix van Gin, Vlierbloesemlikeur, Braambes, Groene Appel, Druif en Citroen, en mocktails zoals de Shirley Temple met sprite, ginger ale en grenadine siroop.

Andere restaurants en snackbars zullen ook hun deuren heropenen op 6 april. Toad Hall Restaurant zal terugkeren met een nieuw fish and chips recept geserveerd in een echte krant (veganistische optie ook beschikbaar). Ice Cream Company zal nieuwe ijsjes en een Mickey milkshake hebben. Coffee Grinder zal een grote selectie dranken aanbieden en voor de eerste keer een selectie plantaardige dranken.


Gasten kunnen genieten van 30th Anniversary producten in de 59 restaurants van de bestemming, 10 bars en talrijke take-out kiosken, waaronder pizza's en sandwiches in de vorm van Mickey, ijs, bitterkoekjes, madeleines en wafels die de smaakpapillen van jong en oud in verrukking zullen brengen. De producten die het populairst zijn bij bezoekers in de verschillende Disney Parken over de hele wereld, zoals de Mickey Bar en de Turkey leg, zullen vanaf 6 maart nu ook in Disneyland Paris worden aangeboden.

EXCLUSIEVE SAMENWERKINGEN & EEN UNIEKE WINKELERVARING
Met 63 gethematiseerde boetieks is winkelen een ervaring op zich in Disneyland Paris. Voor de 30e Verjaardag van het resort, zullen meer dan 350 nieuwe exclusieve items debuteren, het meest uitgebreide productontwikkelingsprogramma ooit in Disneyland Paris. Gasten kunnen de komende maanden een hele nieuwe reeks producten en samenwerkingen ontdekken met gerenommeerde merken exclusief voor de 30e Verjaardag.

Ten eerste is er een collectie exclusieve sieraden gemaakt in samenwerking met Pandora, officiële partner van Disneyland Paris sinds 2017. Inbegrepen in de collectie is een "double dangler" geïnspireerd op het kasteel van Doornroosje, in de stijl waar Pandora zo bekend om staat.
Rhinoshield, vanaf dit jaar een nieuwe officiële partner van Disneyland Paris, zal twee nieuwe modellen van zijn kenmerkende beschermende iPhone-hoesjes aanbieden voor een unieke 30e verjaardag-stijl.

Bodum, een Deens merk van huishoudelijke accessoires, zal zijn knowhow en gevoel voor design combineren om "30 jaar magie" te vieren met de release van drie nieuwe iconische producten: een glazen beker, een Frans koffiezetapparaat en een reisbeker - met Tinkerbell, het kasteel van Doornroosje en een vleugje sprankeling.

Gasten kunnen Mickey, Minnie en hun vrienden ook in hun nieuwe kostuums mee naar huis nemen dankzij een nieuwe 72-delige 3D-bolvormige puzzel bedacht door het Duitse merk Ravensburger.
Het legendarische schrijfwarenmerk Bic heeft samen met de Resort Creative studio zelfs een set van drie vierkleuren pennen ontworpen, geïnspireerd op het iriserende thema en de iconische silhouetten van het Disneyland Park.


FUN FACTS: Merchandise in Disneyland Paris
- Disneyland Paris beschikt over een eigen creatieve studio die zich bezighoudt met productontwikkeling. Het volgt voortdurend de laatste trends op het gebied van vormen en kleuren en volgt ook de laatste technologische ontwikkelingen op de voet.
- Het team, dat bestaat uit een honderdtal getalenteerde Cast Members - die werken op het gebied van tekenen, inkoop, modeontwerp, "visual merchandising" of etalageontwerp - heeft bijna 18 maanden aan de ontwikkeling van deze nieuwe collecties gewerkt.

MINNIE MOUSE’S NIEUWE BROEKPAK, ONTWORPEN DOOR STELLA MCCARTNEY
Voor de 30e verjaardag heeft Minnie Mouse een beroep gedaan op de diensten van de Britse ontwerper Stella McCartney om haar allereerste broekpak in Disneyland Paris te creëren, als toevoeging aan haar uitgebreide collectie als een echte fashionista. Bezoekers zullen Minnie Mouse in Studio Theater kunnen ontmoeten in de nieuwe outfit van 6 maart tot 31 maart, ter ere van Women's History Month. Gasten krijgen de kans om met Minnie te poseren en tijd met haar door te brengen in een kleurrijke en knallende sfeer, die haar imago als mode-icoon door de jaren heen weerspiegelt.


30 JAAR VAN TRANSFORMATIE EN ENGAGEMENT
De historische opening van Disneyland Paris op 12 april 1992 was het begin van 30 jaar magie voor gasten van alle leeftijden. Met meer dan 375 miljoen bezoeken* sindsdien - en ontelbare nieuwe ervaringen - heeft Disneyland Paris onvergetelijke herinneringen gecreëerd voor elke gast en is het de belangrijkste toeristische bestemming van Europa geworden. Het geheim van het voortdurende succes ligt in een verbintenis om innovatieve nieuwe ideeën tot leven te brengen, nieuwe paden te verkennen en voortdurend opnieuw uit te vinden wat mogelijk is, terwijl Walt Disney's droom wordt vervuld om herinneringen te creëren voor vrienden en familie.

Al 30 jaar lang is Disneyland Paris doorgegaan met het ontwikkelen van meer meeslepende ervaringen om verhalen en Characters van Disney, Pixar, MARVEL en Star WarsTM franchises tot leven te brengen.

De rol en het talent van de 16.000 Cast Members van het resort is essentieel, en hun aandacht voor detail, creativiteit, kwaliteit van de dienstverlening en bovenal hun passie, helpen de magie van het resort tot leven te brengen. Of het nu via attracties, shows - meer dan 200 sinds 1992 - restaurants, winkels, hotels, tuinen en zelfs decor is, meer dan 500 banen dragen elke dag bij aan het vormgeven van de toekomst van entertainment.

Disneyland Paris transformeert de gastervaring op elk niveau, en introduceert nieuwe innovatieve en meeslepende aanbiedingen in een versneld tempo in het hele resort. Van de langverwachte opening van Avengers Campus deze zomer - slechts het begin van een meerjarig uitbreidingsplan - tot de heruitvinding van Resort Hotels met ongeëvenaarde storytelling, tot een reeks van nieuwe digitale tools en diensten voor een steeds meer op maat gemaakte ervaring, Disneyland Paris is voortdurend aan het heruitvinden wat er mogelijk is om de magie tot leven te brengen voor nog meer onvergetelijke herinneringen in de komende jaren.

 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op zaterdag 12 maart 2022 15:22

Laagste prijs kalender