Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Disneyland Paris' nieuwe Magic Shots

juni 24, 2021 2155
Sinds de start van de gefaseerde heropening van Disneyland Paris kunnen we weer genieten van de magie van Disney in het Franse park. De Disney PhotoPass-fotografen zijn uiteraard weer van de partij om de mooiste momenten van je bezoek vast te leggen. Naast de diverse fotolocaties met figuren zijn ook de Magic Shots weer teruggekeerd naar de beide parken. De meeste zijn nieuw en we maakten voor jullie een handig overzicht.

Disneyland Park
In het Disneyland Park vind je de meeste Magic Shots. In totaal zijn er op dit moment zes verschillende Magic Shots te vinden, verspreid over een viertal locaties. De tijden en dagen dat deze Magic Shots beschikbaar zijn wisselen dagelijks. Dus wanneer je welke Magic Shot kunt vinden is niet vooraf bekend. Wel delen we graag de plekken waar je de Magic Shots in het Disneyland Park kunt vinden, zodat je goed kunt opletten of er een fotograaf staat als je in de buurt van een fotolocatie bent.

Frontierland
We beginnen in Frontierland. Hier zijn twee Magic Shots, welke beide op een andere locatie te vinden zijn. Wanneer je Frontierland binnenkomt, vlak na het fort vind je de eerste locatie. Vorig jaar werd hier onder andere een Magic Shot gemaakt met Pocahontas, maar dit jaar is het Meeko die de gasten digitaal verrast op de foto. Verderop in Frontierland, richting de Cowboy Cookout Barbecue, vind je de tweede Magic Shot. Hier zijn het Bambi, Stampertje en Bloempje die aan de foto worden toegevoegd.


Adventureland
Wanneer je in Adverntureland terecht komt moet je je ogen goed openhouden als je tegenover het schip van Kapitein Haak passeert, niet voor de piraten, maar voor de Disney PhotoPass-fotografen. Deze staan hier namelijk regelmatig om een Magic Shot te maken. Op dezelfde locatie, maar op verschillende tijden, worden hier Magic Shots gemaakt met Kevin van Up of Kaa uit de film Jungle Boek.


Discoveryland

Star Wars fans gaan het beste richting Discoveryland voor hun favoriete Magic Shots te laten maken. Hier zijn eveneens twee Magic Shots te vinden, welke gemaakt worden op dezelfde locatie. Er is een sessie waarbij je op de foto kunt met Grogu, ook bekend als The Child. Op een ander moment vind je er Magic Shots met R2-D2, BB-8 en C-3PO. Dus voor wie beide Magic Shots wil hebben, zal nog een tweede keer langs moeten gaan.


Walt Disney Studios Park
Natuurlijk zijn er in het Walt Disney Studios Park ook een aantal Magic Shots te vinden. Op dit moment kun je een Magic Shot laten maken bij het Partners-standbeeld van Walt en Mickey. Een tweede Magic Shot vind je vlak voor de ingang van de winkel Chez Marianne. Deze Magic Shot is deels nieuw. Vorig jaar kon je namelijk al een Magic Shot met Remy maken. Dit jaar is Remy niet alleen, ook zijn broer Emile is namelijk van de partij. Er wordt dus een foto gemaakt met Remy en een foto met Emile. Vlakbij de Monsters en Co. Scare Floor is een derde Magic Shot te vinden met Stitch. Op dezelfde plek was in 2020 eveneens een Magic Shot met Stitch te vinden, dit jaar is het weer een nieuwe variant.


Het aanbod van Magic Shots kan per dag verschillen en kan zonder voorafgaande aankondiging gewijzigd of geannulleerd worden.
Beoordeel dit item
(1 Stem)
Laatst aangepast op zaterdag 26 juni 2021 15:53

Laagste prijs kalender