Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

De gastenervaring in Disneyland Paris wordt verbeterd met nieuwe digitale diensten, de volgende stap in de voortdurende evolutie van het resort

juli 06, 2021 836
Disneyland Paris helpt gasten het plezier te maximaliseren en het wachten te minimaliseren met een groot aantal digitale verbeteringen op de Disneyland Paris App, waaronder een nieuwe Food Hub, nieuwe Disney Premier Access service en nieuwe digitale functies in de resort hotels.

Verdere verbeteringen stellen onze Cast Members in staat om uit te blinken in de kenmerkende service stijl van het resort en stellen Imagineers in staat om de grenzen van storytelling te verleggen.

Digitale diensten voor een verhoogde gastenervaring
Disneyland Paris kijkt altijd naar mogelijkheden om technologie in te zetten voor een verbeterde gastenervaring in een wereld die steeds meer onderling verbonden is. Daarom heeft het Resort van de tijdelijke sluiting gebruik gemaakt om digitale functies verder te ontwikkelen voor een nog meeslependere, op maat gemaakte en premium gastenervaring.

Om te beginnen zal er in de Resort Hotels een nieuwe Online Check-in functie zijn die gasten in staat stelt om de registratie te starten vanaf hun telefoon en een sms te krijgen wanneer hun kamer klaar is. Dit is een geweldige manier om de wachttijd te verminderen en te genieten van alles wat het Resort te bieden heeft. Meer tech-features zijn beschikbaar in Disney's Hotel New York - The Art of Marvel, zoals Super Hero Station Mobile Booking dat exclusief beschikbaar is voor gasten die in dit hotel verblijven om een episch moment met Spider-Man te reserveren!

Op de Disneyland Paris App kunnen gasten binnenkort nieuwe functies testen voor een verbeterde eetervaring, zoals een "Food Hub" waarmee iedereen gemakkelijk Disney-restaurants kan zoeken en boeken op basis van nuttige criteria, zoals het soort keuken of geaccepteerde maaltijdplannen. Met de app kunnen gasten hun culinaire ervaring maanden van tevoren boeken en plannen.

Met het oog op de toekomst is het online registratiesysteem dat vorig jaar werd ingevoerd, nu een feit. Dit systeem maakt een betere planning van het serviceniveau mogelijk om te helpen de kenmerkende gastenervaring te leveren waar Disneyland Paris bekend om staat in elk aspect van het bezoek van een gast, van attracties tot dineren tot entertainment en meer. Om zeker te zijn van toegang moeten gasten zich blijven registreren via het systeem en een reservering voor toegang tot het park verkrijgen, samen met hun parkticket, voorafgaand aan hun aankomst. Gasten die al een gedateerd ticket hebben of een pakket hebben gekocht waarbij parktickets en hotelovernachting zijn inbegrepen, hoeven het registratiesysteem niet te gebruiken.

De gratis Standby Pass die afgelopen oktober debuteerde op de Disneyland Paris App is ook teruggekeerd. Met de Standby Pass kunnen gasten een deel van hun wachttijd voor geselecteerde attracties buiten de fysieke wachtrij doorbrengen, hoewel het geen onmiddellijke toegang tot een attractie biedt. Deze service kan worden geactiveerd tijdens bepaalde periodes van de dag, afhankelijk van beschikbaarheid en afhankelijk van de dagelijkse behoeften in de parken. Wanneer de pas geactiveerd is, kunnen gasten de Disneyland Paris App gebruiken om een tijdslot te boeken om in de fysieke wachtrij van een attractie te komen en terug te keren om op dat moment in de wachtrij te staan.

Bovendien kunnen gasten ervoor kiezen om Disney Premier Access te kopen op de Disneyland Paris App wanneer deze deze zomer wordt gelanceerd, dit als onderdeel van onze voortdurende inzet om gasten te voorzien van een reeks opties om de reisplanning te optimaliseren. Deze optionele digitale service geeft gasten de mogelijkheid om de reguliere wachtrij over te slaan voor een aantal van onze meest geliefde attracties, waaronder een mix van thrill-rides, Disney klassiekers en ervaringen voor het hele gezin. Van overal in de parken kunnen gasten de App gebruiken om een toegewezen tijdslot te reserveren voor geselecteerde attracties, met prijzen bij lancering vanaf 8€ per persoon per rit, afhankelijk van de attractie en de dag van gebruik. Gasten zonder smartphone kunnen ook Disney Premier Access kopen op geselecteerde locaties in de parken. Door te kiezen voor Disney Premier Access hebben gasten de mogelijkheid voor meer flexibiliteit bij het plannen van hun dag en zullen ze nog meer tijd kunnen besteden aan het genieten van attracties, shows en nog veel meer.

Terwijl we doorgaan met het evalueren van vele aspecten van ons bedrijf en veranderingen aanbrengen waar ze nodig zijn voor zowel de huidige omgeving als de toekomst van ons resort, zal de toevoeging van Standby Pass en Disney Premier Access alternatieve diensten bieden voor onze gasten en zal de vorige FASTPASS service in Disneyland Paris niet terugkeren. We zijn altijd bezig om ons aanbod en de manier waarop onze gasten dit ervaren te verbeteren op basis van waardevolle feedback voor voortdurende verbeteringen in het hele resort.

Over de nieuwste toevoegingen aan de Disneyland Paris App zegt Juliette Bron, Vice President Digital & Data:
"We zijn altijd op zoek naar manieren om de gastenervaring te verbeteren. De terugkeer van de Standby Pass, de introductie van Disney Premier Access en elke nieuwe digitale verbetering in onze parken en hotels is onderdeel van onze toezegging om innovatieve producten en diensten te leveren die rekening houden met voortdurende feedback en niet alleen voldoen aan de verwachtingen van onze gasten, maar deze zelfs overtreffen.

Gasten verwachten steeds meer naadloze ervaringen en met de evolutie van de technologie hebben we een kans - en een verantwoordelijkheid - om aan hun verwachtingen te voldoen."
Deze nieuwe diensten zijn slechts een onderdeel van een meer dynamische, naadloze gastenervaring die is ontworpen om tegemoet te komen aan de veranderende voorkeuren van gasten en de vooruitgang in technologie.

Verbeterde Storytelling door digitale innovatie
In Disneyland Paris is technologie altijd aanwezig in onze meest geliefde attracties dankzij onze Imagineers - een term bedacht door Walt Disney zelf - die de innovatie van Disney Parken belichamen en opkomende technologieën beheersen om keer op keer meeslepende storytelling te leveren. Imagineers creëren de attracties van morgen met behulp van de nieuwste zaken op gebied van virtual reality en 4D design.

Het is dan ook geen verrassing dat onze nieuwste attracties deze erfenis in ere houden. In Cars ROAD TRIP worden gasten uitgenodigd voor een avontuur in de wereld van Pixars Cars-films langs de idyllische Route 66, waarbij GPS-gestuurde audio en visuals worden geïntegreerd voor een naadloos verhaal. Deze meeslepende aanpak volgt in de voetsporen van andere technologische attracties, zoals Ratatouille - The Adventure met zijn draadloze autonome voertuigen, moving-eye point-technologie en aangepaste projecties, of Star Tours: The Adventures Continue met zijn ingebouwde jukebox functionaliteit voor een ervaring die uniek is voor elke gast.

Disney's Hotel New York - The Art of Marvel is een mooi voorbeeld van hoe nieuwe technologieën Imagineers kunnen helpen de ervaringen van morgen te creëren. Lang voordat de bouw begon, werden verschillende ruimtes virtueel op schaal nagebouwd, zodat de creatieve teams konden zien en testen wat de gasten zouden ervaren om elk detail te fine-tunen. Dit was het geval voor de Skyline Bar, die een adembenemend uitzicht biedt vanaf een wolkenkrabber in New York City voor een surrealistische blik op de stad die nooit slaapt, zonder de duizelingwekkende effecten! Imagineers werkten samen met Marvel-partners om meer dan 1,2 miljoen frames van beelden in 4K-resolutie te leveren op de negen 86-inch monitoren die een naadloze dag-tot-nachtweergave creëren.

David Wilson, Vice President, Walt Disney Imagineering zegt:
"We gaan vooruit met een aantal baanbrekende projecten die de grenzen van innovatie en storytelling nog verder zullen verleggen. Terwijl we inspanningen blijven leveren om de algehele gastenervaring opnieuw uit te vinden, ontwikkelen we steeds meer onderling verbonden ervaringen voor onze gasten die de digitale en fysieke werelden op een naadloze manier samenbrengen, waardoor nieuwe mogelijkheden voor meeslepende verhalen ontstaan."

Naadloze digitale ervaring voor Cast Members
Het resort blijft de ervaring van de Cast Member vanaf het begin verbeteren met meeslepende training die praktijkgericht leren combineert met boeiende nieuwe digitale tools. Cast members die in Disney's Hotel New York - The Art of Marvel werken, leerden bijvoorbeeld alles over het Marvel Universum en hoe het past in deze spannende nieuwe hotelervaring door interactie met een virtuele gids die reageert op verbale en visuele aanwijzingen om hen door een leuke reeks uitdagingen te leiden. Door samen te werken, leert de Cast alles over dit unieke hotel en hoe ze gasten het beste kan begeleiden tijdens hun hele verblijf voor een onvergetelijk bezoek.
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op dinsdag 06 juli 2021 16:17

Laagste prijs kalender