Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

The Kraft Heinz Company is nu een officiële partner van Disneyland Paris

juli 10, 2021 698
Het iconische Amerikaanse merk zal heerlijke sauzen leveren aan de belangrijkste toeristische bestemming van het continent.

Disneyland Paris heeft officieel gekozen voor The Kraft Heinz Company, met zijn unieke Heinz portfolio van sauzen, als zijn Official Condiments Partner in het gehele resort, met inbegrip van de twee Disney Parken, de Disney Village en de Disney Hotels die bezocht worden door gasten uit heel Frankrijk en Europa. Het meer dan 150 jaar oude, zeer geliefde iconische Amerikaanse merk Heinz zal ook, naarmate de samenwerking vordert, exclusieve en heerlijke recepten ontwikkelen voor Disneyland Paris in samenwerking met de chef-koks van het resort, om de unieke en meeslepende thematische dineerervaring aan te vullen.

Dit wordt een strategisch partnerschap tussen twee internationale leiders die uitmuntendheid, kwaliteit en plezier belichamen om memorabele momenten te creëren voor mensen over de hele wereld en onderstreept het vertrouwen van Disneyland Paris in de waarde van een nieuw speciaal aanbod aan specerijen voor zijn gasten. Het is een innovatieve manier om een 360° consumentenervaring te benaderen, waarbij voeding een vitale rol speelt, en het is de allereerste keer dat Disneyland Paris een partnerschap heeft gesloten voor specerijen.

Alle condimenten zullen worden geproduceerd in de productiefaciliteiten van Kraft Heinz in Europa, waaronder de Franse fabriek van het bedrijf in Seclin.
"Disneyland Paris zet zich in om een uitzonderlijke gastervaring te bieden met magische herinneringen die een leven lang meegaan en onze eetervaring is daar een integraal onderdeel van", aldus Laure Albouy, Vice President Business Strategy & Integration voor Disneyland Paris. "Het merk Heinz, dat in 1869 werd gecreëerd, is een vaandeldrager die de tand des tijds heeft doorstaan. Het aanbieden van de beste producten en service is hoe we onze toewijding aan kwaliteit waarmaken en om dat te bereiken, zijn we verheugd om samen te werken met The Kraft Heinz Company."  

Als de Officiële Condiment Partner zal Heinz ook samenwerken met Disneyland Paris om verrassende en creatieve marketing- en retailcampagnes te ontwikkelen in heel Europa. Deze unieke associatie die buiten het resort vorm krijgt, is een prachtige kans om deze twee geliefde merken te versterken!

"We zijn erg blij met deze samenwerking, die toont hoeveel vertrouwen Disneyland Paris in ons heeft", aldus Jacques Pradels, VP International Foodservice and Sales Channels voor The Kraft Heinz Company. "Deze samenwerking benadrukt de kwaliteit van onze producten. Het is representatief voor een transformatieve manier om onze krachten te bundelen met onze klanten om op briljante wijze het maximum eruit te halen, zowel wat betreft foodservice als retail. Ons doel is om het leven heerlijk te maken voor alle partijen en dit is een duidelijk voorbeeld van hoe dit kan gebeuren".
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Laagste prijs kalender