Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Update in verband met het mondkapjes gebruik in Disneyland Paris

september 06, 2021 848
Als onderdeel van de gezondheids- en veiligheidsmaatregelen blijft Disneyland Parijs eisen dat alle gasten van 6 jaar en ouder te allen tijde een beschermend mond en neusmasker dragen in de Disney Parken, Disney Hotels, alle binnenlocaties in Disney Village en Golf Disneyland.

Gasten kunnen hun masker tijdelijk verwijderen tijdens het eten en drinken of wanneer ze een foto maken op Selfie Spot-locaties buiten met Disney-personages, die te vinden zijn in de officiële app of buitenfotolocaties waar een officiële Disneyland Paris-fotograaf aanwezig is. Alle Cast Members en externe operators zijn verplicht om gezichtsmaskers te dragen op alle binnen- en buitenlocaties in het resort.

Gasten mogen nu tijdelijk hun masker afzetten wanneer ze een foto maken op aangewezen Selfie Spot-locaties, buiten met Disney-personages, of fotolocaties buiten waar officiële Disneyland Paris-fotograaf aanwezig is, waar passende maatregelen zijn genomen om fysieke afstand tussen alle gasten en Cast Members te garanderen. Dit is alleen voor het fotomoment zelf en niet voor de wachtrij. We blijven onze maatregelen aanpassen aan de situatie en volgen de aanbevelingen van de autoriteiten op. De gezondheid en het welzijn van gasten en Cast Members blijft een topprioriteit.


Meer over de gezondheidsmaatregelen in Disneyland Paris vind je op disneylandparis.com.
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op maandag 06 september 2021 08:31

Laagste prijs kalender