Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Aanbieding krijg 20% korting in een restaurant en shop naar keuze

september 23, 2021 495
Boek de Rendez-Vous Magiques: Halloween voor 20 oktober en ontvang 2 kortingsvouchers, waarvan de ene geldig is in onze boetieks en de andere in een selectie van de restaurants in Disneyland Paris.

Geldig voor nieuwe boekingen, voor aankomsten van zondag t/m donderdag van 3 t/m 21 oktober 2021.

Wat is inbegrepen in deze aanbieding?

1 voucher voor 20% korting in een selectie van de restaurants
Stil je huiveringwekkende honger en les je duivelse dorst met 20% korting, geldig voor een bestelling van minimaal €60. Laat je verrassen door onze exclusieve oranje en zwart gekleurde, zoete en hartige Halloween-snacks (1 kortingsvoucher per boeking).

1 voucher voor 20% korting in één van onze boetieks
Stap binnen in een van de 55 Disneyland Paris boetieks en geniet van je kortingsvoucher van 20%, geldig voor een aankoop van minimaal €60. Kies uit het grote aanbod souvenirs, speelgoed en kostuums (sommige met een Halloween-thema) voor jong en oud (1 kortingsvoucher per boeking).

Boek nu je verblijf: Disneyland Paris Aanbiedingen.

Wat is ALTIJD inbegrepen bij je arrangement in een Disney Hotel?

Extra Magic Time
Bezoek de Disney Parken al vóór de officiële openingstijd en ontmoet Disney Figuren in je Disney Hotel(2).

Toegang tot beide Parken
Geniet elke dag van het Disneyland Park en het Walt Disney Studios Park inbegrepen in jouw verblijf(3).

Dicht bij de Parken
Verblijf in een magisch Disney Hotel op een korte loopafstand of shuttlebusrit van de Disney Parken(4).

Gratis parkeren
Bij je Disney Hotel en bij de ingang van de Parken kun je gratis parkeren.

Boek nu je verblijf: Meer info hier.

Voorwaarden:

(1) Aanbieding geldig voor de Rendez-Vous Magiques: Halloween boekingen met verblijf in een van de Disney Hotels (Disney's Hotel New York – The Art of Marvel, Disney's Newport Bay Club, Disney's Hotel Cheyenne, Disney's Hotel Santa Fe, Disney's Davy Crockett Ranch en Villages Nature Paris by Center Parcs) en tickets voor de Disney Parken in de volgende arrangementen: 1 nacht/2 dagen of 2 nachten/3 dagen (1 nacht/2 dagen of 2 nachten/2 dagen voor Villages Nature Paris).

Elke voucher in de aanbieding kan niet worden gecombineerd met andere kortingen, worden omgewisseld of worden terugbetaald.

(2) Sommige ervaringen kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd, uitgesteld of geannuleerd, met name bij slecht weer of om veiligheidsredenen. Disney Figuren zijn niet aanwezig bij Disney's Davy Crockett Ranch.

(3) Verblijven in Villages Nature Paris by Center Parcs zijn inclusief tickets voor de 2 Parken voor 2 dagen, ongeacht het aantal nachten, op 2 dagen naar keuze tijdens het verblijf.

(4) Sommige Disney Hotels zijn mogelijk niet beschikbaar op de datum waarop je wilt boeken. Als het hotel niet beschikbaar is op de door jou gewenste datum, neem dan telefonisch contact op met onze vakantie-experts, zij helpen je graag om een geschikt alternatief te vinden. Geen shuttlebus aanwezig bij Disney's Davy Crockett Ranch.


 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op donderdag 23 september 2021 12:41