Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

22 januari is het Polka Dot Dag in Disneyland Paris

januari 20, 2022 436
Deze zaterdag, 22 januari, is het "National Polka Dot Day" in de Verenigde Staten en deze dag staat in het teken van Minnie Mouse, ons mode-icoon die het leven in stippenpatronen herschildert. Maar waar komt Polka Dot Day vandaan en hoe vier je het?
 
Een Amerikaanse feestdag gewijd aan het polkadotpatroon, National Polka Dot Day vindt elk jaar plaats op 22 januari. In 2016 sloot The Walt Disney Company zich aan bij de viering en zette de iconische Minnie in de bloemetjes en illustreerde haar invloed op de mode en popcultuur vanaf haar zwart-wit debuut in 1928 en haar evolutie naar kleur.
 
Sindsdien blijft National Polka Dot Day een hoogtepunt voor ons icoon, wiens klassieke look met het polkadotpatroon door de decennia heen voortdurend opnieuw is bedacht door de mode-industrie en nog steeds de trends van vandaag aanstuurt.
 
Omarm het polkadotpatroon
 
In Disneyland Parijs is Polka Dot Day een gelegenheid om Minnie's iconische stijl naar de voorgrond te halen en een dag aan haar te wijden... vol met polka dots! We stellen voor dat je je aansluit bij deze dag door het patroon aan te nemen als je van plan bent onze parken te bezoeken op zaterdag 22 januari 2022. Fashionista's en stippenliefhebbers, dit is jullie dag! Wees vrolijk, gedurfd en authentiek: toon uw gevoel voor stijl en kies op deze dagen voor kleding en accessoires met bolletjesmotief!
 
Een vrolijke polkadot dag!

 
Deze zaterdag, 22 januari, viert Disneyland Parijs de Nationale Polka Dot Dag en biedt onze gasten de mogelijkheid om een speciale sticker te dragen, uitgedeeld bij de ingang van het Walt Disney Studios Park maar ook in de Walt Disney Studio Store, Les Légendes d'Hollywood en Chez Marianne, Souvenirs de Paris. De sticker zal ook verkrijgbaar zijn in Disney Newport Bay Club.

 

In de Main Street Motors, Walt Disney Studios Store, Disney Fashion en World of Disney winkels zullen de belangrijkste items te vinden zijn uit de "Minnie Parisienne Disneyland Paris Collection", exclusief ontworpen en ontwikkeld door onze Merchandise Product teams.
 
Onze gasten zullen ook de mogelijkheid hebben om een Magic Shot te maken gewijd aan National Polka Dot Day tussen Animation Celebration en Animagic Theater, terwijl Minnie zal poseren van 8:30 tot 11:30 uur en van 13:00 tot 16:00 uur op een Selfie Point gelegen op Place des Frères Lumière. Tenslotte wordt de Tower of Terror van 17.30 tot 19.00 uur getooid met stippen.
 
 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op donderdag 20 januari 2022 16:58

Laagste prijs kalender