Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Crockett's Tavern

oktober 13, 2021 728

Eet samen met andere pioniers in Crockett’s Tavern, welke beheert wordt door de vader van Davy Crockett. De plek waar iedereen graag bij elkaar komt om onbeperkt te genieten van vlees, vis, salades, desserts en andere smakelijke gerechten.


Wanneer je verblijft in één van de blokhutten van Disney’s Davy Crockett Ranch kun je natuurlijk zelf je eigen maaltijd bereiden. Soms is het ook heerlijk als er voor je gekookt wordt, dan kun je terecht bij Crockett’s Tavern. In dit gezellige all-you-can-eat restaurant, wat doet terugdenken aan de pionierstijd, kun je onbeperkt genieten van alle heerlijke gerechten die geserveerd worden. Zo ga je weer voldaan terug naar je blokhut of kun je nog genieten van de prachtige omgeving waarin Disney’s Davy Crockett Ranch gelegen is.

Het restaurant serveert iedere avond diner en beschikt naast de eetzaal binnen tevens over een gezellig terras, waar je de warme zomerdagen van je maaltijd kunt genieten. Bij goed weer wordt zelfs met enige regelmaat de barbecue klaargezet, zodat je de chefs tijdens je maaltijd aan het werk kunt zien. De gerechten zijn uiteraard in stijl, zo vind je er typisch amerikaanse gerechten als spareribs, vegan chili, maïssoep en kip. Voor zowel de mensen die graag een stuk vlees eten als voor de vegetariërs zijn er verschillende gerechten te vinden. Zelfs zijn er enkel vegan opties. Voor de kinderen is er een speciaal kindermenu.


Crockett’s Tavern biedt geen ontbijtmogelijkheden. Gasten die verblijven bij Disney’s Davy Crockett Ranch kunnen hun ontbijt namelijk afhalen bij de diverse afhaalpunten bij iedere trail met blokhutten. Dit ontbijt is vooraf bij te boeken bij je verblijf door het toevoegen van een maaltijdoptie. Ter plaatse is ontbijt ook nog via de receptie bij te boeken en te betalen.

Heb je wat bijzonders te vieren en wil je dat doen tijdens je diner bij Crockett’s Tavern? Dan kun je eenvoudig een verjaardagstaart bestellen. Het beste reserveer je die direct mee, wanneer je je restaurantreservering maakt. Een diner in Crockett’s Tavern is te reserveren via de officiële Disneyland Paris App of telefonisch via de restaurantreserveringslijn (enkel Frans en Engelstalig). Gezien de populariteit van de Disney restaurants is het aan te raden om zo snel mogelijk vooraf te reserveren om verzekerd te zijn van een plekje in de gewenste restaurants. Reserveren is ongeveer 2 maanden op voorhand al mogelijk. Bekijk het actuele menu voor een overzicht van alle gerechten. Om een indruk te krijgen van de gerechten die geserveerd worden zijn hieronder foto’s terug te vinden. Let wel op dat menu’s en gerechten kunnen worden aangepast in verloop van de tijd.

Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op vrijdag 22 april 2022 09:48