Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Boe! Het Halloween Festival keert terug van 1 oktober tot 6 november 2022 in Disneyland® Paris

juni 24, 2022 437
Na een aantal maanden te hebben gewacht, is het de beurt aan Disney Villains om deel te nemen aan de viering van het 30-jarig jubileum van Disneyland Paris. Ze zullen het park op 1 oktober overnemen, en het is veilig om te zeggen dat ze dat nog nooit zo duivels speels zijn geweest!Met zijn betoverende meet 'n' greets, ondeugende sfeer, angstaanjagend leuke shows en attracties, dit feest zal waanzinnig vermakelijk zijn! Om wat griezelige momenten te creëren, zal Disneyland Park de thuisbasis zijn van vele Disney-schurken (waaronder Maleficent, Captain Hook, de Queen of Hearts, Cruella de Vil, enz.), die zich al voorbereiden om te schitteren tijdens deze seizoen dat hen in de spotlight zal zetten! Trick or treat?!Zodra ze binnenkomen, kunnen gasten genieten van typische Halloween tijd decors. Lachende pompoenen, slingers met lichten, lantaarns, vriendelijke spoken en vrolijke skeletten.
Voor degenen die kippenvel willen krijgen, Disneyland Parijs is de place to be! Kleine monsters zullen laten zien hoe dapper ze zijn door oog in oog te staan ​​met sommigen Disney-schurken in attracties als Blanche-Neige et les Sept Nains* en Alice's Curious Labyrinth* of door te verkennen La Tanière du Dragon*.

Zullen dwaze stervelingen op zoek naar angstaanjagende ervaringen? brutaal genoeg zijn om Phantom Manor* (opnieuw) te betreden met hun families? Dit bekende vervallen herenhuis is de thuis van fosforescerende geesten die het te druk hebben met genieten van hun feest.Gasten worden dan uitgenodigd om naar Walt Disney Studios te gaan, om samen een opwindend avontuur te beleven met hun vrienden in de beruchte Twilight Zone Tower of Terreur! Na het betreden van een verduisterde stookruimte – dat is bewoond door enge geesten - ze gaan aan boord van een dienst lift die hen naar de hogere verdiepingen brengt ... Pas op voor de vrije val!Dit jaar zal Mickey's Halloween Celebration ook zorgen voor zijn grote comeback. De cavalcade zal meerdere keren per dag in Disneyland Park te zien zijn. Het zal worden toegevoegd aan de vele shows en ervaringen aangeboden door het resort, zoals Disneyland Park's dagelijkse parade "Disney Stars on Parade" en de "Gardens of Wonder", een display met 30 kunstwerken die karakters vertegenwoordigen, zoals Maleficent, Ursula en Jafar, die speciaal zijn ontworpen voor de 30e Jubileumviering van Disneyland Parijs en geïnstalleerd net buiten het kasteel van Doornroosje. 

Halloween wordt ook gevierd in de verschillende winkels van het Park, waar een breed scala aan exclusieve souvenirs beschikbaar zal zijn, en in restaurants, waar de verschillende eten & drankopties zullen zijn tijdens het halloweenseizoen.

Ga nu op zoek naar de beste aanbieding voor het halloweenseizoen in Disneyland Paris met onze laagste prijzenkalender: kijk hier.

De Disney Halloween Parties komen terug naar het Disneyland Park op 29 en 31 oktober 2022 tot 02.00 uur s'nachts. ​ ​
​De Disney Schurken zijn terug! Geniet van de attracties tot 02.00 uur 's nachts, een exclusieve parade, griezelig feestelijk entertainment en nog veel meer. Dit wordt de verschrikkeleukste avond van het jaar die je beslist moet meemaken.

Ticket kopen Of Verblijf (hotel + tickets) boeken

Boek je verblijf (hotel + tickets) en krijg korting op de Disney Halloween Party tickets​
Boek een verblijf (hotel + tickets) en bespaar 15% op de prijs van Disney Halloween Party-tickets in vergelijking met de prijs van een los Disney Halloween Party ticket.​
​Het enige wat je hoeft te doen is:​
-Selecteer je verblijfsdatum inclusief 29 of 31 oktober 2022​
-Voeg de tickets van de Disney Halloween Party toe aan je boeking als extra (tegen betaling)​

Verblijf (hotel + tickets) boeken


 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op vrijdag 24 juni 2022 10:22

Laagste prijs kalender