Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Disneyland Paris Pride: een magische viering van diversiteit op 17 juni 2023!

september 14, 2022 228
Disneyland Paris Pride keert terug op 17 juni 2023, met een nieuw feest dat diversiteit zal vieren! Voor de derde editie wordt Disneyland Paris Pride een magische avond die gasten onderdompelt in een feestelijke en kleurrijke sfeer met veel entertainmentmomenten, een unieke liveshow in het hart van Walt Disney Studios Park en toegang tot enkele attracties tot 02.00 uur.

Gasten krijgen de kans om te genieten van tal van oogverblindende ervaringen tijdens het magische feest, dat speciaal voor de gelegenheid is georganiseerd in het Walt Disney Studios Park in een feestelijke en plezierige sfeer voor iedereen.

Tickets voor de Disneyland Paris Pride zijn nu te koop: Disneyland Paris Tickets Pride (selecteer speciale evenementen - belevenissen bovenaan)30 JAAR INCLUSIEF IN DISNEYLAND PARIS

Sinds de opening in 1992 zet Disneyland Paris zich in voor inclusie, waarbij de diversiteit van onze gasten en Cast Members wordt gevierd op een plek waar iedereen zich welkom voelt

Omdat onze inspanningen op het gebied van diversiteit en inclusie voortdurend evolueren, blijven we betrokkenheid en ontwikkelingsmogelijkheden bieden voor alle Cast Members, samen met ondersteuning en inspiratie.

Als multicultureel bedrijf vertrouwt Disneyland Paris al 30 jaar op de ongelooflijke diversiteit van zijn Cast Members en creëert het uitzonderlijke en magische ervaringen voor al zijn gasten.

Let op: Tickets voor het Disneyland® Paris Pride-feest worden apart verkocht. Toegang tot het Disneyland® Paris Pride-feest is niet inbegrepen bij reguliere Disney® Park Tickets of Disney® Hotel + Park Ticket-pakketten.

Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op dinsdag 29 november 2022 07:50

Laagste prijs kalender