Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Tickets voor de 30-jarig jubileum voor jaarkaarthouders nu te boeken

januari 12, 2022 759
Houders van Magic Plus- en Infinity-jaarkaarten, boek je tickets nu! Ben je klaar voor een nacht vol magie voor het 30-jarig jubileum?

Op 25 maart 2022 in Disneyland Park van 21.15 uur tot 1.30 uur vieren we 30 jaar magie in Disneyland Parijs!
Geniet slechts één nacht van spectaculaire shows die zijn geïnspireerd op iconische Disneyland Paris-producties.
Een feeststemming tijdens het exclusieve 30-jarig jubileumfeest, enkel voor Magic Plus- en Infinity-jaarkaarthouders en hun vrienden!
Zie de magie schitteren als nooit tevoren, want je wordt ondergedompeld in 30-jarig jubileumfeesten vol verrassingen, herontdek onze beroemde attracties en maak selfies met Disney-personages.
Geniet de hele nacht van maaltijden en snacks, aangezien sommige restaurants en boetieks de hele avond open zijn.
Het is een Jaarpas-evenement, dus kleed je om indruk te maken! (Het dragen van kostuums is uitzonderlijk toegestaan ​​onder de voorwaarden vermeld in het interne reglement van de Disney Parken en bij de aankoop van het ticket).
Binnenkort meer spannende details. Dus blijf op de hoogte!

Prijs: 49€ per persoon. Magic Plus- en Infinity Jaarpas-leden Alleen evenement (van 21.15 uur tot 1.30 uur). Elke Jaarpashouder kan maximaal 2 vrienden per jaarkaart meenemen!

Tickets zijn hier online te koop: Tickets voor de Disneyland Paris Jaarkaartavond

UPDATE DE AVOND IS OP PAAR UUR AL UITVERKOCHT


Reserveren via de speciale telefoonlijn van de Jaarpas is mogelijk tot 14 dagen voor het evenement (of tot tickets uitverkocht zijn). Mogelijkheid om tickets online of aan de ingang van de Disney Parken te kopen.

Houders van een Jaarpas met een officieel bewijs van handicap dat wordt geaccepteerd in Disneyland Parijs, kunnen hun ticket kopen tegen de normale prijs van 49 € bij de ingang van de Disney Parken en krijgen 25% korting op het ticket voor één begeleider. Als ze een ticket willen kopen voor een tweede begeleider, kunnen ze een tweede ticket kopen tegen de normale prijs van 49€. Beperkt aantal tickets beschikbaar.

De tickets zijn niet inwisselbaar of terugbetaalbaar. Bij de ingang van de avond wordt een geldige Magic Plus of Infinity Jaarpas gevraagd, de begeleiders dienen bij het lid aanwezig te zijn. Overnames in de avond zijn niet mogelijk. Evenement met beperkte capaciteit.

Heb je zelf nog geen jaarkaart? Kijk dan hier: meer informatie Disneyland Paris jaarkaarten.
Heb je nog vragen over jaarkaarten voor Disneyland Paris? Kijk dan hier: vaak gestelde vragen over jaarkaarten voor Disneyland Paris.


 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Laagste prijs kalender